Gå till hemsidan
EUIPO
Skydda dina varumärken och mönster i Europeiska unionen.

Skydda dina immateriella rättigheter i EU

Menu

Banköverföringar

De flesta banker använder en tredjepartsbank för utlandsbetalningar och överför inte alltid alla relevanta uppgifter till tredjepartsbanken. Var därför noga med att instruera din bank om att inkludera dessa data med överföringen.

Fråga din bank om den, eller någon tredjepartsbank den använder, tar ut överföringsavgift. Se i så fall till att hela beloppet överförs till vårt konto. Vi har instruerat våra banker om att inte ta ut några avgifter.

Se slutligen till att betala i tid. Registreringsavgiften och avgiften för offentliggörande måste betalas samtidigt i samband med att ansökan lämnas in. Om ansökan innehåller en begäran om senareläggande ersätter avgiften för senareläggande den för offentliggörande. Gör betalningen tillräckligt tidigt för att den ska komma in i tid. EUIPO kommer inte att sända någon begäran om betalning.

För en närmare förklaring, se EUIPO:s rekommendationer om betalning genom banköverföring.

+34 965 131 344
Sidan senast uppdaterad 06-03-2019
Vi använder kakor på vår webbplats för att stödja tekniska funktioner som förbättrar din användarupplevelse. Vi använder också analysverktyg. Klicka för mer information