Gå till hemsidan
EUIPO
Skydda dina varumärken och mönster i Europeiska unionen.

Skydda dina immateriella rättigheter i EU

Menu

Nyheter

juni 10, 2020 Immateriella rättigheter för företag

Letar du efter kostnadsfria leverantörer av immaterialrättstjänster?


probono providers news image page

 

Covid-19-krisen har fått allvarliga konsekvenser för små och medelstora företag i EU, vilket innebär ett hot om betydande förlust av arbetstillfällen och nedläggningar.

På EUIPO vill vi hjälpa små och medelstora företag och det kan du också.

EUIPO:s kostnadsfria covid-19-nätnav erbjuder skräddarsydda tjänster för att matcha små och medelstora företag med kostnadsfria juridiska ombud och rådgivning i immaterialrättsliga frågor i hela EU under denna exempellösa period.

Tjänsterna är inriktade på småföretagens behov för att se till att de får den rättsliga rådgivning i immaterialrättsrelaterade frågor de behöver för att skydda och maximera sina rättigheter och att de får yrkesmässiga företrädare som försvarar dessa rättigheter när de utmanas. Företagen kommer att kunna få praktisk vägledning om hur deras immaterialrättsliga frågor ska hanteras, vilket kommer att hjälpa dem att rikta in sig på att hantera de konkurrensmässiga och ekonomiska utmaningar som orsakas av pandemin.

Vill du delta i detta nya äventyr? Läs inbjudan att anmäla intresse och ansökningsformuläret


 
Vi använder kakor på vår webbplats för att stödja tekniska funktioner som förbättrar din användarupplevelse. Vi använder också analysverktyg. Klicka för mer information