Gå till hemsidan
EUIPO
Skydda dina varumärken och mönster i Europeiska unionen.

Skydda dina immateriella rättigheter i EU

Menu

Hur kan jag anpassa och skriva ut en vy i eSearch plus?

eSearch plus är ingångspunkten till vår databas över varumärken, formgivningar, innehavare, ombud och bulletiner. Som inloggad kan du ta del av grundläggande information, exempelvis typ av varumärke eller datum för offentliggörande, och du får också åtkomst till mer avancerade funktioner som till exempel aviseringar och möjlighet att ladda ned korrespondens som rör en särskild akt.

Med eSearch plus kan du också söka efter figurmärken med hjälp av bilder som sökparametrar. Dra och släpp en bild i sökfältet så får du resultat för varumärken med liknande utseende.

Sökresultaten kan du anpassa och skriva ut enligt dina önskemål.

Du kommer åt eSearch plus från övre högra hörnet på EUIPO:s hemsida eller via sökrutan.

Bild som visar var du kan söka efter varumärken och formgivningar

I sökresultaten klickar du på namnet på akten eller på ″+ info″-länken.

Detaljerad vy av akten

I eSearch plus visas som standard all information om en akt i olika avsnitt. Du kan ändra hur du vill att informationen ska visas genom att högerklicka i det grå området i avsnittsrubriken. En ikon med fyra pilar Ikonen Flytta blir synlig och du kan då dra avsnittet till det ställe där du vill ha det. Den här ordningen kommer att vara kvar när du skriver ut akten.

Du kan dra avsnittet till det ställe där du vill ha det

Med eSearch plus går det också att visa eller dölja innehållet i ett avsnitt genom att klicka på de blå pilarna Pilikon döljer eller visar avsnitten till höger om avsnittsrubrikerna.
De dubbla pilarna överst i filen visar eller döljer allt innehåll Ikon med dubbla pilar som visar eller döljer allt innehåll

Bara det innehåll som visas kommer att skrivas ut.

Vy med dolt innehåll

* Vy med dolt innehåll

Vy med visat innehåll

* Vy med visat innehållNär du har valt och ordnat den information du vill ha behöver du bara klicka på knappen ″Skriv ut″ i övre högra hörnet av skärmen.

Skriv ut-knappen

Du hittar fler svar på vanliga frågor om webbplatsen i vårt hjälpcenter.

Sidan senast uppdaterad 24-02-2018
Vi använder kakor på vår webbplats för att stödja tekniska funktioner som förbättrar din användarupplevelse. Vi använder också analysverktyg. Klicka för mer information