Gå till hemsidan
EUIPO
Skydda dina varumärken och mönster i Europeiska unionen.

Skydda dina immateriella rättigheter i EU

Menu

Hur kan jag skapa ett nytt konto för användarområdet?

När du loggar in till användarområdet (User Area) får du tillgång till en avancerad instrumentpanel där du kan bevaka dina varumärken och formgivningar, prenumerera på våra nyhetsflöden, ställa in bevakningsaviseringar eller skapa underkonton.

Du kan enkelt skapa ett nytt användarkonto genom att klicka på alternativet "Anmäl dig" i det övre högra hörnet av skärmen.

Bild som visar sidhuvudet där du hittar alternativet 'Anmäl dig'

Den första fråga du behöver ställa dig när du ska skapa ett användarkonto är om du redan tidigare har gjort ansökningar till Europeiska unionens immaterialrättsmyndighet (EUIPO) (ansökan om varumärke, ansökan om formgivning eller anmälan om invändning). Om du har ansökt om någon av våra tjänster tidigare finns ditt namn i vår användardatabas och du har redan blivit tilldelad ett användar-id-nummer. Bild som visar hur skärmen ser ut för den första fråga du måste ställa dig när du skapar ett användarkonto
 

Om du redan har ett användar-id hos EUIPO (klicka på JA på den första frågan) skriver du ditt namn och id för att hitta dig själv i databasen. När du gjort ditt val kan du fortsätta och blir då ombedd att ange ditt användarnamn för onlinekontot. Lösenordet kommer att skickas till dig per e-post eller fax/post, beroende på vilket alternativ du väljer. Kontot aktiveras inte förrän du har angett lösenordet.

Bild som visar hur skärmen ser ut om du klickar på Ja för den första frågan

Om du är ny användare (klicka på NEJ på den första frågan) blir du ombedd att ange ett användarnamn och en e-postadress (som används för att skicka aktiveringslänken till dig) samt vissa personuppgifter. Kontot aktiveras först när du har angett lösenordet genom att använda den aktiveringslänk som skickas till dig per e-post i slutet av registreringsprocessen.

Bild som visar hur skärmen ser ut om du klickat på Nej på den första frågan

Det finns mer information om hur man registrerar sig i ett särskilt avsnitt i vårt hjälpcenter.

Sidan senast uppdaterad 24-02-2018
Vi använder kakor på vår webbplats för att stödja tekniska funktioner som förbättrar din användarupplevelse. Vi använder också analysverktyg. Klicka för mer information