Gå till hemsidan
EUIPO
Skydda dina varumärken och mönster i Europeiska unionen.

Skydda dina immateriella rättigheter i EU

Menu

Ansök om bidrag från fonden för små och medelstora företag INNAN du ansöker om registrering av ditt varumärke eller din formgivning för att få 50 procent av grundavgifterna för ansökan tillbaka.

Förenklad inlämning (Easy Filing)

Att göra en varumärkesansökan är ingen garanti för att varumärket kommer att registreras. Avgifter återbetalas inte för ansökningar som avslås.

De flesta ansökningar avslås antingen för att någon annan varit först med att registrera ett identiskt eller liknande märke, eller för att märket inte är särskiljande. För att behandlingen av din ansökan ska ske så smidigt som möjligt rekommenderar vi att du ser den här videon:

Starta ansökan

Om du sett videon men fortfarande är osäker på om ditt varumärke är godtagbart för registrering, kan du begära kostnadsfri personanpassad immaterialrättssupport eller chatta med EUIPO:s informationscentral. Den är bemannad måndag–fredag mellan kl. 8.30 och 18.00 MET.

Den vägledning vi ger här utgör inte juridisk rådgivning. Om det är juridisk rådgivning du behöver kan du besöka vår databas över juridiska ombud.

Sidan senast uppdaterad 30-04-2021
Vi använder kakor på vår webbplats för att stödja tekniska funktioner som förbättrar din användarupplevelse. Vi använder också analysverktyg. Klicka för mer information