Gå till hemsidan
EUIPO
Skydda dina varumärken och mönster i Europeiska unionen.

Skydda dina immateriella rättigheter i EU

Menu

Märken

När du väljer ett märke som ska känneteckna ditt företag bör du tänka på att du ska leva med det länge och att ditt märke kommer att växa med tiden. Välj det med omsorg eftersom ett varumärke är ett rättsligt uttryck för allt som ditt märke står för.

 

Små märken

Stora märken börjar i liten skala. Om du har en idé och vill satsa på ditt företag behöver du en plan. En annan sak du behöver är ett varumärke och du måste fundera över hur du kan skydda och tjäna pengar på dina innovationer.

 

Varumärket har flera funktioner

För att skapa ett varumärke krävs det genialitet, övertygelse och uthållighet.

David Ogilvy

Hela värdet i märkets innehåll – filosofi, värderingar, sakkunskap, medarbetare, produkter och immateriella tillgångar – täcks in genom en enda symbol: varumärket.

Varumärket ger en bild av det som märket står för: all den energi, investering och sakkunskap som ligger bakom. Om du verkligen bryr dig om det som ditt märke står för måste du se till att satsa på ditt varumärke.

 

De berättar själva

Sidan senast uppdaterad 02-02-2016
Vi använder kakor på vår webbplats för att stödja tekniska funktioner som förbättrar din användarupplevelse. Vi använder också analysverktyg. Klicka för mer information