Gå till hemsidan
EUIPO
Skydda dina varumärken och mönster i Europeiska unionen.

Skydda dina immateriella rättigheter i EU

Menu

musmattor
Det är större risk för brister i klassificeringen om ansökan innehåller flera termer
Det är lättare och säkrare för dig om du skapar listan över varor och tjänster innan du börjar med ansökan och använder våra förhandsgodkända termer.

 

 

Ansök nu

Med ett EU-varumärke får du ensamrätt i alla nuvarande och framtida EU-medlemsstater genom en enda registrering som du kan ansöka om på nätet. Det är giltigt i tio år och kan förnyas på obestämd tid med tio år i taget. Glöm inte att gå igenom vår checklista innan du ansöker för att försäkra dig om att din ansökan kan behandlas så smidigt som möjligt.

Läs mer om våra avgifter.

 

Registrera ett EU-varumärke med vår femstegsansökan

Med Fast Track registrerar du snabbt ditt varumärke

Logotyp för Fast Track
 
 
  • Skapa och lämna in en ansökan på 10 minuter.
  • Vi vägleder dig stegvis genom ansökningsförfarandet.
  • Du kan spara din ansökan när som helst under processen.
  • Få din ansökan offentliggjord dubbelt så snabbt eller ännu snabbare jämfört med vanliga ansökningar. Läs mer om Fast Track.

 

Avancerat formulär

Om du behöver lämna in mer komplicerade ansökningar rekommenderar vi att du använder detta formulär. Läs om hur du lämnar in en Fast Track-ansökan med vårt avancerade formulär.

 
Du måste använda detta formulär om du vill lämna in din egen lista över varor och tjänster, registrera ett kollektivmärke, göra anspråk på omvandling av ett internationellt varumärke eller lämna in flerspråkiga delar av märket på de två språken i ansökan.

Du kan kontrollera om termerna i din lista över varor och tjänster är godkända för Fast Track med hjälp av vårt verktyg för varor och tjänster.
Sidan senast uppdaterad 13-02-2019
Vi använder kakor på vår webbplats för att stödja tekniska funktioner som förbättrar din användarupplevelse. Vi använder också analysverktyg. Klicka för mer information