Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Sistemske zahteve

 • Strojna oprema

  Potrebujete računalnik z možnostjo internetne povezave. Pripročamo širokopasovno povezavo visoke hitrosti.

 • Programska oprema

  Za uporabo naših aplikacij potrebujete enega od naslednjih spletnih brskalnikov:

  • Internet Explorer 9 ali novejše različice;
  • Firefox 3 ali novejše različice;
  • Safari 4 ali novejše različice;
  • Chrome 5 ali novejše različice.

  Čeprav lahko naše aplikacije delujejo tudi v starejših različicah naštetih brskalnikov, pa lahko ob uporabi teh različic nastopijo težave z združljivostjo, npr. izpis grafičnega vmesnika ne bo pravilen oziroma nekatere funkcije ne bodo delovale tako, kot bi morale. Zato priporočamo, da si namestite najnovejše različice brskalnikov.

  Ker zaradi tehnične okvare morda ne boste mogli odpreti elektronskih komunikacijskih orodij s pomočjo brskalnika Internet Explorer 8, vam priporočamo, da uporabljate sodobnejšo različico brskalnika Internet Explorer ali drug ustrezen brskalnik: Firefox oziroma Google Chrome.

  Zavedajte se tudi, da lahko na delovanje aplikacij vplivajo tudi vaše osebne varnostne nastavitve in združljivost vašega osebnega računalnika, in sicer lahko preprečijo prikaz določenih vsebin ali funkcij.

Stran je bila nazadnje posodobljena 24-02-2018
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj