Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Kako vložiti zahtevek za razglasitev ničnosti/razveljavitev blagovne znamke EU?

Za vložitev zahteve za razglasitev ničnosti/razveljavitev blagovne znamke morate biti prijavljeni v svoje uporabniško območje User Area. Odprite iskalnik eSearch plus in vnesite ime blagovne znamke, za katero želite zahtevati razglasitev ničnosti/razveljavitev.

V prikazu rezultatov iskanja kliknite na ime ustrezne blagovne znamke ali povezavo „+info“. Odprl se bo prikaz podrobnosti o blagovni znamki, ki vsebuje vse razpoložljive informacije o zadevnem spisu.

 

Gumb Shrani na prijavi za registrirani model Skupnosti
 

Če želite zahtevati razglasitev ničnosti/razveljavitev blagovne znamke, pojdite na razdelek „Dejanja in sporočila“. Kliknite na možnost „Izbris“.

Gumb „Shrani“ na prijavi blagovne znamke
 

Prikazalo se bo pojavno okno.

Osebna referenčna številka vaše spletne prijave
 

Vnesite sporočilo (če želite) in dodajte ustrezne priponke.

Priponk ne pozabite podpisati.

Stolpec z referenčnimi številkami v preglednici z osnutki
 

Prikazala se bo datoteka v obliki PDF, ki vsebuje vse podatke, ki ste jih vnesli. Te lahko znova pregledate, vnesete potrebne popravke in/ali shranite datoteko v obliki PDF na svoj računalnik. Za predložitev kliknite na ukaz „Potrdi“.

Stolpec z referenčnimi številkami v preglednici z osnutki
 

Pogosto zastavljena vprašanja o drugih vidikih spletišča si lahko preberete na naši spletni strani za pomoč uporabnikom.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.