Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

podloge za miško
Pri prijavah, ki vsebujejo več izrazov, obstaja večja nevarnost, da vsebujejo pomanjkljivosti pri razvrstitvi blaga ali storitev
Olajšajte si postopek prijave: pred začetkom prijave si s pomočjo našega seznama predhodno odobrenih izrazov ustvarite svoj seznam blaga in storitev.

 

 

Vložite prijavo zdaj

Z blagovno znamko Evropske unije (EUTM) si lahko z eno samo registracijo, predloženo prek spleta, zajamčite izključne pravice v vseh sedanjih in prihodnjih državah članicah Evropske unije. Velja 10 let in se lahko neomejeno podaljšuje, vsakokrat za 10 let. Pred prijavo ne pozabite preveriti našega kontrolnega seznama, da zagotovite nemoten potek vaše prijave.

Več informacij o naših pristojbinah.

 

Vložite prijavo blagovne znamke Evropske unije s prijavo v petih korakih

Možnost za registracijo vaše blagovne znamke po hitrem postopku „Fast Track"

Logotip prijave po hitrem postopku „Fast Track"
 
 
  • Izpolnite in vložite svojo prijavo v 10 minutah.
  • Skozi postopek prijave vas bomo vodili korak za korakom.
  • Svojo prijavo lahko shranite kadar koli med postopkom.
  • Vaša prijava je lahko s tem postopkom objavljena v pol krajšem času ali še manj kot z običajnim postopkom prijave. Preberite več o hitrem postopku „Fast Track".

 

Obrazec za naprednejše uporabnike

Uporabo tega obrazca vam priporočamo, če morate vložiti zapletenejše prijave. Poučite se o tem, kako predložiti prijavo po hitrem postopku „Fast Track" z uporabo obrazca za naprednejše uporabnike.

 
Ta obrazec morate uporabiti zlasti, kadar želite predložiti lasten seznam blaga in storitev, vložiti prijavo za kolektivno znamko, vložiti zahtevek za konverzijo mednarodne blagovne znamke ali predložiti večjezične elemente znamke v dveh jezikih prijave.

Ne pozabite, da lahko s pomočjo našega orodja za pripravo seznama blaga in storitev preverite, ali so bili izrazi na vašem seznamu blaga in storitev sprejeti za izvedbo hitrega postopka „Fast Track".
Stran je bila nazadnje posodobljena 13-02-2019
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj