Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Urad EUIPO deluje v povezavi z vrsto omrežij, kar mu omogoča, da upošteva vse vidike življenjskega cikla intelektualne lastnine. Izmenjava znanj, evropsko in mednarodno sodelovanje, delo Evropskega opazovalnega urada za kršitve pravic intelektualne lastnine ter povezovanje z združenji uporabnikov in podjetji tvorijo družbeni kapital in bogastvo odnosov urada. Tu so na voljo dokumenti o odnosih in sodelovanju urada EUIPO z drugimi uradi intelektualne lastnine v Evropi in drugje po svetu, deležniki in širšo skupnostjo uporabnikov, pa tudi mednarodnimi organizacijami in drugimi organi in agencijami EU.

Večletni načrt
Opazovalnega urada

Objavljeno 23. januarja 2014

Evropski opazovalni urad za kršitve pravic intelektualne lastnine (Opazovalni urad) je bil leta 2012 priključen uradu EUIPO. Njegov večletni načrt (2014–2018) določa strateške cilje za štiri leta ter opisuje glavne projekte in dejavnosti.


PDF

Učni portal
Akademije EUIPO

 

Akademija EUIPO pripravlja tečaje, spletne seminarje in spletne posnetke z napotki o zadevah, povezanih z intelektualno lastnino. Stopnja tečajev sega od osnovne z osnovnimi informacijami o intelektualni lastnini do naprednih modulov o posebnih pravnih vprašanjih ali temah izvrševanja.
 


Podrobnejše informacije >>

Študija o vplivu urada EUIPO/Alicante

 

Gospodarska zbornica iz Alicanteja je izvedla vrsto študij o gospodarskem in družbenem vplivu urada EUIPO v regiji mesta Alicante in občini Valencia.


PDF

Program strokovnega usposabljanja o
vseevropskem pečatu

 

Program strokovnega usposabljanja o vseevropskem pečatu je enoletno plačano pripravništvo po končanem univerzitetnem šolanju, ki ga organizirajo urad EUIPO, Evropski patentni urad in njihovi partnerji z univerz.


Podrobnejše informacije >>

 

Naslov DIN Ustvarjen Pogled
Can’t find what you are looking for? Request here
Stran je bila nazadnje posodobljena 18-02-2021
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj