Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Bančna nakazila

Večina bank pri mednarodnem plačilnem prometu sodeluje z bankami tretjih oseb, katerim ne posreduje vedno vseh ustreznih informacij. Zato vas prosimo, da banki izrecno naročite, naj pri nakazilu navede tudi te podatke.

Pozanimajte se tudi, ali vaša banka ali katera koli druga banka, s katero sodeluje, zaračunava pristojbino za nakazilo. Če jo zaračunava, pazite, da boste na naš račun nakazali celoten znesek. Svojim bankam smo naročili, naj ne zaračunavajo nobenih pristojbin.

Ne nazadnje ne pozabite plačila pravočasno izvršiti. Pristojbino za registracijo in pristojbino za objavo je treba plačati ob vložitvi prijave. Kadar prijava vključuje zahtevo za odlog objave, se namesto pristojbine za objavo plača pristojbina za odlog. Plačilo morate izvesti dovolj zgodaj, da ga Urad Evropske unije za intelektualno lastnino (EUIPO) pravočasno prejme na svoj račun. Urad namreč ne pošilja zahtevkov za plačilo.

Za dodatna pojasnila si preberite priporočila urada EUIPO v zvezi s plačevanjem z bančnimi nakazili.

+34 965 131 344
Stran je bila nazadnje posodobljena 06-03-2019
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj