Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Lastniki / zastopniki

Če ste zastopnik, lahko do seznama lastnikov, ki jih zastopate, dostopite prek zavihka „Lastnik(-i)" v vašem uporabniškem območju User Area.

Owners section in the User Area

Če si želite ogledati podrobnosti o lastniku, kliknite na njegovo identifikacijsko številko in prikazale se bodo prek našega iskalnika eSearch plus. Ime in naslov izbranega lastnika se lahko spreminjata neposredno na spletu prek podrobnega pogleda v iskalniku eSearch plus.


  • Opombe
    • Dodaj novo opombo: Kliknite na svetlo sivo ikono poleg elementa, kateremu želite dodati novo opombo. Prikazalo se bo pojavno okno. Dodajte opombo in kliknite na „Shrani".

    • Obstoječe opombe: Če za določen element že obstaja opomba, bo ikona ob njem temnejše sive barve. Obstoječe opombe lahko spreminjate na isti način, kot je opisan v razdelku „Nadzorna plošča".

  • Vcard

    Vcard je standardna oblika elektronske poslovne vizitke, ki lahko vsebuje imena, naslove, telefonske številke, spletne naslove, logotipe, fotografije in zvočne posnetke.

    KIiknite na ikono v stolpcu Vcard. Odprlo se bo novo pojavno okno. Izberite program, ki ga želite uporabljati za odpiranje Vcarda (Microsoft Outlook je izbran samodejno).

Stran je bila nazadnje posodobljena 24-02-2018
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj