Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Možnosti

Razdelek za možnosti v uporabniškem območju vam omogoča, da vidite in urejate svoje osebne podatke in podatke za prijavo, spreminjate nastavitve in upravljate podprofile.

Razdelek z možnostmi v uporabniškem območju

Do tega razdelka pridete tako, da kliknete zavihek „Možnosti“ v meniju, ki je na levi strani uporabniškega območja.

Možnosti so predstavljene z ikonoIkona za možnosti.

V uporabniškem območju so v razdelku „Možnosti“ štirje zavihki.

 • Podatki za prijavo

  Svoj administrativni e-naslov in geslo lahko zamenjate.

  Na ta elektronski poštni naslov boste prejeli obvestilo, da smo vam poslali novo sporočilo ali da je aktiviran nov opomnik. Prav tako ga bomo uporabili v primeru pozabljenega gesla.

  Tri zadnje uspešne prijave in trije zadnji neuspešni poskusi prijave v vaš račun bodo navedeni na dnu strani.

  Prijavi sumljivo dejavnost
  Če želite prijaviti sumljivo dejavnost, kot so poskusi prijave iz neznanega vira, lahko to storite s klikom na povezavo na dnu strani.

 • Osebni podatki

  Svoje ime, naslov, naslov za pošiljanje obvestil in kontaktne podatke lahko spremenite.

  Vse tu opravljene spremembe bodo veljale za vse postopke v zvezi z blagovnimi znamkami EU ali registriranimi modeli Skupnosti, ki se pri uradu EUIPO vodijo pod isto identifikacijsko številko.

  Sprememba vašega imena in/ali naslova bo zabeležena kot vpis v registru, ki ga bo urad EUIPO nato obdelal. Če želite vnesti spremembo imetnika posamične blagovne znamke ali modela, morate vložiti zahtevo za vpis prenosa.

 • Nastavitve

  V zavihku „Nastavitve“ lahko izberete način komunikacije z uradom EUIPO. Odločite se lahko, da boste uradna sporočila prejemali v svoje uporabniško območje ali po faksu/pošti.

  Če boste izbrali možnost „Prek območja User Area urada EUIPO“, se lahko odločite tudi, da ste vsakič, ko vanj prejmete sporočilo, o tem obveščeni po elektronski pošti.

  Če boste izbrali možnost „Po faksu ali pošti“, bo privzeti način pošiljanje po faksu. Če ob registraciji računa niste navedli številke faksa, vam bomo poročila poslali po pošti.

  Privzeti jezik za prejemanje sporočil lahko spremenite v spustnem meniju. Izbirate lahko med 23 uradnimi jeziki EU. Uradna sporočila v zvezi s posamičnimi spisi pa bodo napisana v jeziku postopka, v katerem je ta spis obravnavan.

 • Podprofili

  Vaš račun v uporabniškem območju User Area urada EUIPO vam omogoča dostop do najrazličnejših storitev v zvezi z intelektualno lastnino, ki neregistriranim uporabnikom niso na voljo. Ena od teh prednosti je možnost ustvarjanja podprofilov za zaposlene v podjetju ali člane združenj. S podprofili, ki jih boste ustvarili, boste pridobili dostop do določenih podatkov v vašem uporabniškem območju.

  Če želite dodati podprofil, kliknite gumb „Dodaj podprofil“, ki je v desnem kotu zavihka „Podprofili“. V novem oknu se bo odprl obrazec s privzeto praznimi polji.

  Iz obrazca so razvidne možnosti dostopa za vsakega uporabnika podprofila. Možnosti dostopa so privzeto nastavljene na „Da“. Podprofile lahko urejate tako, da kliknete ikono peresa Ikona peresa v stolpcu „Uredi“.

Stran je bila nazadnje posodobljena 24-02-2018
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj