Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Novice

junij 10, 2020 Intelektualna lastnina za podjetja

Iščemo ponudnike brezplačne pravne pomoči na področju intelektualne lastnine


probono providers news image page

 

Kriza zaradi COVID-19 je močno prizadela mala in srednja podjetja (MSP) v Evropski uniji, zato grozita velika izguba delovnih mest in zaprtje podjetij.

V Uradu Evropske unije za intelektualno lastnino želimo pomagati malim in srednjim podjetjem, pomagate pa jim lahko tudi vi.

Brezplačno središče EUIPO COVID-19 ponuja prilagojeno storitev, ki mala in srednja podjetja poveže s ponudniki brezplačnega pravnega zastopanja in svetovanja na področju intelektualne lastnine po vsej Evropski uniji v tem zahtevnem obdobju.

Storitev se osredotoča na potrebe malih podjetij in jim omogoča pravno svetovanje na področju intelektualne lastnine, ki ga potrebujejo, da zaščitijo in v največji meri uveljavijo svoje pravice, ter ustrezno strokovno zastopanje za branjenje teh pravic, kadar so kršene. Podjetja bodo lahko dobila praktične nasvete za soočanje s pravnimi zadevami na področju intelektualne lastnine, kar jim bo pomagalo, da se ponovno osredotočijo na premagovanje konkurenčnih in gospodarskih izzivov, ki jih je povzročila pandemija.

Se želite pridružiti tej novi dogodivščini? Oglejte si razpis za prijavo interesa in prijavni obrazec


 
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj