Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Kako vložiti zahtevo za razglasitev ničnosti modela Skupnosti?

Za vložitev zahteve za razglasitev ničnosti morate biti prijavljeni v svoje uporabniško območje User Area. Odprite iskalnik eSearch plus in vnesite ime modela, za katerega želite zahtevati razglasitev ničnosti.

V prikazu rezultatov iskanja kliknite na ime ustrezne blagovne znamke/modela ali povezavo „+info“. Odprl se bo prikaz podrobnosti o modelu, ki vsebuje vse razpoložljive informacije o zadevnem spisu.


 

Če želite zahtevati razglasitev ničnosti modela, pojdite na razdelek „Dejanja in sporočila“. Kliknite na gumb „Registrirani model Skupnosti“ in nato izberite možnost „Ničnost“.


 

Prikazalo se bo pojavno okno:


 

Vnesite sporočilo (če želite) in dodajte ustrezne priponke.

Priponk ne pozabite podpisati.


Prikazala se bo datoteka v obliki PDF, ki vsebuje vse podatke, ki ste jih vnesli. Te lahko znova pregledate, vnesete potrebne popravke in/ali shranite datoteko v obliki PDF na svoj računalnik. Za predložitev kliknite na ukaz „Potrdi“.


 

Pogosto zastavljena vprašanja o drugih vidikih spletišča si lahko preberete na naši spletni strani za pomoč uporabnikom

Stran je bila nazadnje posodobljena 24-02-2018
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj