Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Kako lahko spremenim osebne podatke o imetnikih?

Za zastopnike za intelektualno lastnino, ki so registrirani za prijavo v uporabniško območje pri uradu UUNT, so pod zavihkom „Imetniki" navedene vse stranke, ki so povezane z njihovo identifikacijsko številko.

Če želite spremeniti osebne podatke posameznega imetnika, kliknite na ustrezno vrstico v preglednici s seznamom imetnikov.

Razdelek o imetnikih

S klikom na povezavo se bo odprl nov zavihek v vašem brskalniku, ki vas bo pripeljal do strani z informacijami o zadevnem imetniku v vašem orodju eSearch plus.

Informacije o imetnikih v orodju eSearch plus

Poleg imena imetnika se prikaže možnost „Spremeni podrobnosti". S klikom na to funkcijo se bo odprlo novo okno, v katerem boste lahko spremenili imetnikovo ime ter njegov naslov ali naslov za prejemanje pošte.

Razdelek za spremembo podrobnosti

Upoštevajte, da bodo ob spremembi imetnikovih podatkov te spremembe veljale za vse postopke pri Uradu.


Kaj lahko še naredite v razdelku „Imetniki"?

Seznam imetnikov lahko razvrstite po identifikacijski številki, imenu, vrsti ali državi, tako da uporabite puščice za filtriranje Puščice za filtriranje.

Prav tako lahko dostopate do elektronske poslovne vizitke (vCard), tako da kliknete na ikono kartice Ikona kartice Vcard v desnem zgornjem kotu preglednice.

Če želite na seznam posameznih imetnikov vnesti opombe, kliknite na ikono za opombe Ikona za opombe v desnem zgornjem kotu preglednice.

Možnosti, ki so na voljo v razdelku o vaših imetnikih

Pogosto zastavljena vprašanja o drugih vidikih spletišča si lahko preberete na spletni strani naše službe za pomoč uporabnikom.

Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj