Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Kako dodam zaznamke v svoje uporabniško območje User Area?

Uporabniško območje User Area vam omogoča, da lahko bližnjice do najljubših spletnih strani dodajate kar z vaše nadzorne plošče. Z gradnikom za hitre povezave (Quick Links) lahko med zaznamke dodate katero koli stran na našem spletišču.

Gradnik za hitre povezave

Najprej morate na vašo nadzorno ploščo dodati „Hitre povezave". Gradniki so okenca, ki jih lahko dodate svoji nadzorni plošči, da bi imeli stalen dostop do določene spletne strani. Spustite se po nadzorni plošči, dokler ne najdete spustnega seznama „Dodaj gradnike".

Kliknite na možnost „Hitre povezave".

Dodajte gradnik 'Hitre povezave'.

Zdaj ste pripravljeni za krmarjenje in dodajanje povezav v svoj gradnik. Pojdite na katero koli stran spletišča urada in kliknite na ikono „Dodaj hitrim povezavam" Ikona 'Dodaj hitrim povezavam' na desni strani zaslona.

Možnost „Dodaj hitrim povezavam

Prikazalo se bo pojavno okno, na katerem boste izbrali „Hitre povezave" in nato „Potrdi".

Pojavno okno za hitre povezave

Če boste nato preverili svoje uporabniško območje User Area, boste videli, da je bila povezava dodana vašemu gradniku.

Gradnik za hitre povezave

Gradnik za dodajanje hitrih povezav lahko namestite tudi iz možnosti „Dodaj hitrim povezavam", ki je na dnu krmilnega menija na desni strani vsake strani tega spletišča. Samo kliknite na „Dodaj nov modul za hitre povezave".

Pojavno okno za hitre povezave

Kaj lahko še naredite?

Ustvarite lahko toliko gradnikov za hitre povezave, kot želite. Za brisanje gradnika kliknite na gumb s križcem Gumb za brisanje gradnika. Za spremembo imena gradnika kliknite na ikono za urejanje Gumb za urejanje gradnika, da boste lahko uredili celotno polje z imenom.

Gradnik za hitre povezave

Na voljo so tudi naslednje možnosti za urejanje

  • Za izbris posamezne povezave kliknite na ikono s križcem .
  • Za preureditev vrstnega reda povezav kliknite na ikono s štirimi puščicami ter jih vlecite in spuščajte .
Možnosti urejanja v gradniku za hitre povezave

Pogosto zastavljena vprašanja o drugih vidikih spletišča si lahko preberete na naši spletni strani za pomoč uporabnikom.

Stran je bila nazadnje posodobljena 24-02-2018
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj