Nazaj na domačo stran
EUIPO
Zaščitite svoje znamke in modele v Evropski uniji

Zaščitite svojo intelektualno lastnino v Evropski uniji

Menu

Sporočila

V ta razdelek boste prejeli uradna sporočila urada EUIPO (če boste ob registraciji izbrali možnost za prejemanje sporočil v svojem uporabniškem območju).


Če se ob registraciji niste odločili za elektronsko prejemanje uradnih sporočil urada EUIPO, lahko to storite kadar koli v razdelku z možnostmi nastavitev svojega uporabniškega območja.

Kliknite na ikono ovojniceIkona za sporočila v zavihku Sporočila v levi stranski vrstici.

V vašem uporabniškem območju so v razdelku Sporočila štirje zavihki.

 • Novo — zavihek za prejemanje novih sporočil.

 • V teku — zavihek za sporočila, ki bodo obravnavana kasneje.

 • Poslano — zavihek za uspešno poslana sporočila, ki si jih lahko ogledate tukaj.

 • Arhiv — zavihek za sporočila, ki so shranjena za prihodnjič.

Opomba: Sporočila, ki so shranjena pod zavihkoma Arhiv in Poslano, bodo samodejno izbrisana po 30 dneh. Če bi si jih radi ogledali kasneje, izberite možnost za podrobni prikaz spisa v orodju eSearch plus.


 • Zavihek „Dejanja“

  Spodaj so opisani zavihki za dejanja in njihove funkcije.

  Filtriraj
  Kliknite na gumb Filtriraj, če želite odpreti spustni meni. Izberite filtre, ki jih želite uporabiti, ali ustvarite nove. Če želite odstraniti filter, kliknite na ikono za koš Ikona za koš.

  Premakni
  Sporočila lahko premaknete v drug zavihek. Izberite sporočilo, ki ga želite premakniti, in nato kliknite na gumb Premakni ter izberite med možnostma V teku ali Arhiv.

  Pošlji
  Sporočila lahko pošljete ali prepošljete prejemnikom po vaši izbiri (eno sporočilo naenkrat). Kliknite okence na levi strani vrstice v preglednici, nato kliknite na gumb „Pošlji“ in izberite med možnostma „Moja naslov e‑pošte“ ali „Drug naslov e‑pošte“.

  Če izberete možnost „Moj naslov e‑pošte“, se vaš elektronski naslov samodejno izpolni.

  Če izberete možnost „Drug naslov e‑pošte“, vnesite prejemnikov elektronski naslov.

  Prenesi
  Kliknite gumb „Prenesi“ in odkljukajte izbrana sporočila, da jih stisnete v obliko ZIP.

 • Predogled in prenos sporočil

  Sporočila si lahko predhodno ogledate in prenesete v pojavnem oknu, ki je dostopen prek te ikone Ikona za prenos na desni strani vrstice v preglednici.

  Opomba: Za predogled datotek v obliki PDF v pojavnem oknu morate namestiti vtičnik Adobe Acrobat.

 • Pogled v orodju eSearch plus

  Kliknite ikono Ikona za ogled poleg sporočila, da odprete eSearch plus v novem zavihku.

 • Spremljate sporočila

  Kliknite ikono Ikona za ogled, da si ogledate podrobnosti glede dejanj, izvedenih v zvezi z vašimi sporočili.

 • Polje za hitro iskanje

  Kliknite na povečevalno steklo Ikona za iskanje v zgornjem desnem kotu okenca za iskanje po vaših sporočilih. Rezultati iskanja bodo prikazani samo za zavihek, ki ste ga izbrali (Novo, V teku, Poslano ali Arhiv).

 • Odgovarjanje na sporočila

  Kliknite gumb „Odgovori“ poleg sporočila Gumb za neodgovorjena sporočila. Preusmerjeni boste na podrobni prikaz spisa v orodju eSearch plus , v katerem si lahko ogledate podatke o spisu. Na voljo so različne možnosti odgovora. Ko izberete način odgovora, se pojavi obrazec za sporočilo. Ko odgovorite, boste opazili, da se gumb poleg sporočila v zavihku „Sporočila“ obarva zeleno Gumb za odgovorjena sporočila.

  Opomba: Gumb „Odgovori“ se obarva zeleno, ko odgovorite na sporočilo iz zavihka „Sporočila“ v svojem uporabniškem območju. Če na sporočilo niste odgovorili v svojem uporabniškem območju, gumb ostane oranžne barve.

Stran je bila nazadnje posodobljena 24-02-2018
Na našem spletišču uporabljamo piškotke v podporo tehničnim funkcijam, ki izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako uporabljamo orodje za spletno analitiko. Za več informacij kliknite tukaj