Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

Valoare

Creați valoarea imaginii mărcii dumneavoastră

O marcă înregistrată este o metodă de a reprezenta investiția făcută în imaginea dumneavoastră de marcă. Această valoare poate să crească sau să scadă, în funcție de forțele pieței și de succesul companiei dumneavoastră și al produselor sale. Marca dumneavoastră poate fi supusă auditului deoarece valoarea ei face parte din activele companiei. Mărcile pot concesionate, vândute sau dezvoltate ca garanție.

În prezent, una dintre cele mai valoroase imagini de marcă din lume este Apple. Compania s-a dezvoltat prin protejarea și dezvoltarea proprietății sale intelectuale: mărci, desene și modele industriale, drepturi de autor și brevete.

Companiile de succes își dezvoltă proprietatea intelectuală încă din prima zi de activitate. Nu trebuie să fiți o companie mare pentru a avea succes în inovare, ci doar să știți cum să vă dezvoltați.

 

Ciclul succesului

Succesul atrage succes. Companiile inovatoare își dezvoltă portofolii de drepturi de proprietate intelectuală, care le protejează și le măresc avantajul competitiv. Reușitele lor și drepturile respective aduc beneficii întregii societăți.

 

Gestionarea creativității este cheia transformării inovației în profit.

„Mulți oameni se dau bătuți atunci când lumea pare a fi împotriva lor, însă tocmai acela este momentul când trebuie făcut încă un efort. Haideți să folosim exemplul participării la o cursă de alergare. Simți că nu poți merge mai departe, dar dacă treci peste bariera durerii, vei vedea linia de sosire și totul va fi bine. Deseori, soluția se află la doar câțiva pași."

James Dyson, fondatorul companiei Dyson

Pagină actualizată ultima dată 22-09-2017
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații