Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

EUIPO își desfășoară activitatea într-o serie de rețele, luând în considerare toate aspectele ciclului de viață al proprietății intelectuale. Schimbul de cunoștințe, cooperarea europeană și internațională, activitatea Observatorul European al Încălcărilor Drepturilor de Proprietate Intelectuală, comunicarea cu asociațiilor de utilizatori și întreprinderilor, toate fac parte din capitalul social și relațional al Oficiului. Aici puteți găsi documente în legătură cu relațiile și cooperarea EUIPO cu alte oficii de proprietate intelectuală din Europa și din lume, cu părțile interesate și comunitatea largă a utilizatorilor, precum și cu organizații internaționale și alte organisme și agenții ale UE.

Planul multianual
al Observatorului

Planul multianual extins al Observatorului 2019-2020 a avut ca scop să extindă Planul multianual 2014-2018 până la sfârșitul Planului strategic 2020 al EUIPO (iunie 2020). Obiectivele strategice și principalele inițiative ale Observatorului pentru următorii cinci ani sunt complet integrate acum în Planul strategic 2025 al EUIPO


PDF

Academia EUIPO
Portalul de învățare

 

Academia EUIPO produce cursuri, webinare și tutoriale online pe teme legate de proprietate intelectuală. Cursurile variază de la informații generale despre proprietate intelectuală până la module avansate despre aspecte juridice specifice sau teme de asigurare a respectării drepturilor.
 


Mai multe informații >>

Studiul de impact EUIPO/Alicante

 

O serie de rapoarte elaborate de Camera de comerț din Alicante cu privire la impactul economic și social al EUIPO asupra regiunii Alicante și Comunității Valencia.


PDF

Programul „Pan-European Seal”
de stagii profesionale

 

Programul „Pan-European Seal” de stagii profesionale este un stagiu plătit, postuniversitar, de un an, organizat de EUIPO, Oficiul European de Brevete și partenerii universitari ai acestora.


Mai multe informații >>

 

Titlu DIN Creat Vizualizare
Can’t find what you are looking for? Request here
Pagină actualizată ultima dată 20-09-2021
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații