Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

Viramente bancare

Majoritatea băncilor apelează la o bancă terță pentru plățile externe, dar nu îi comunică întotdeauna toate informațiile pertinente. De aceea, vă rugăm să dați dispoziții clare băncii dumneavoastră să comunice aceste informații cu ocazia viramentului.

Întrebați dacă banca dumneavoastră sau oricare altă bancă terță utilizată de aceasta percepe vreun comision de transfer. Dacă da, asigurați-vă că întreaga sumă este virată în contul nostru. Băncile noastre au primit dispoziția să nu perceapă niciun fel de comisioane.

Nu în ultimul rând, efectuați plata la timp. Taxa de înregistrare și taxa de publicare trebuie plătite împreună la momentul depunerii cererii. Dacă cererea cuprinde și o cerere de amânare, taxa de amânare înlocuiește taxa de publicare. Efectuați plata cu suficient de mult timp înainte încât să ajungă la timp. EUIPO nu va emite o cerere de plată.

Pentru mai multe informații, consultați recomandările privind plățile prin virament bancar de pe site-ul EUIPO.

+34 965 131 344
Pagină actualizată ultima dată 06-03-2019
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații