Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

Etape pentru înregistrarea ca
furnizor pro bono

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră. Vă rugăm să consultați mai jos procesul pentru participarea la inițiativa pro bono și oferirea de servicii pro bono. Așteptăm cu interes participarea dumneavoastră.

antet furnizor imm 1

Citiți cererea de exprimare a interesului

Cerere de exprimare a interesului
antet furnizor imm 2

Completați formularul Informațiile furnizate ne vor ajuta să corelăm caracteristicile serviciilor oferite cu nevoile IMM-ului. Acest proces de corelare este mai degrabă un proces tehnic de filtrare decât un proces de selecție.

FORMULAR DE CERERE
antet furnizor imm 3

Dacă ați acceptat în formular... Veți fi înscris pe lista furnizorilor pro bono.

antet furnizor imm 4

Dacă serviciile oferite corespund nevoilor IMM-ului... Datele dumneavoastră de contact se trec pe o listă cu furnizori potențiali care se trimite IMM-ului. Se recomandă IMM-ului să aleagă un furnizor din această listă.

antet furnizor imm 5

Când primiți o cerere de servicii pro bono din partea unui IMM care a utilizat serviciul EUIPO de corelare a serviciilor cu nevoile, vă rugăm să ne înștiințați prin trimiterea unui e-mail cu numele IMM-ului la adresa supportbusiness@euipo.europa.eu.

antet furnizor imm 6

Se furnizează asistență/servicii pro bono pentru IMM.

7 antet furnizor imm

Vom solicita feedbackul dumneavoastră despre serviciul de consultanță oferit (nu cu privire la rezultatul asistenței oferite)

EUIPO efectuează periodic controale de calitate pentru a verifica exactitatea informațiilor transmise de furnizorii pro bono. Formularul de cerere și termeni și condiții
Pagină actualizată ultima dată 16-06-2020
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații