Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

Etapele de parcurs pentru a solicita
asistență personalizată gratuită în domeniul PI

Vă mulțumim pentru interesul dvs. Consultați mai jos procesul de solicitare a asistenței personalizate gratuite în domeniul proprietății intelectuale. Așteptăm cu interes participarea dvs.

antet furnizor imm 1

Completați și depuneți formularul

Formular de cerere
antet furnizor imm 2

Am primit formularul... și, în baza informațiilor furnizate, cazul dvs. este corelat cu potențiali furnizori corespunzători.

antet furnizor imm 3A

Soluția pentru nevoile dumneavoastră constă în serviciul de soluționare eficace a litigiilor (SEL) Dacă, în urma procesului de corelare, soluția de care aveți nevoie este SEL, veți fi contactat de un responsabil de cazuri SEL din cadrul EUIPO.

antet furnizor imm 4A

Vă va ajuta persoana responsabilă de cazurile SEL din cadrul EUIPO În mod excepțional, în anumite cazuri SEL, se poate ca IMM-ul să aibă nevoie/să dorească consultanță juridică. În acest caz, responsabilul de cazuri SEL va sugera utilizarea unui serviciu pro bono.

5A antet furnizor imm

Feedback Vom solicita feedbackul dumneavoastră despre serviciul de consultanță oferit (nu cu privire la rezultatul serviciului)

antet furnizor imm 3B

Soluția pentru nevoile dumneavoastră constă într-un serviciu pro bono Dacă, în urma procesului de corelare, soluția de care aveți nevoie constă într-un serviciu pro bono, vă vom transmite pe e-mail lista furnizorilor pro bono care îndeplinesc criteriile transmise de dvs. în formular.

antet furnizor imm 4B

Contactați furnizorul pro bono selectat

5B antet furnizor imm

Feedback Vom solicita feedbackul dumneavoastră despre serviciul de consultanță oferit (nu cu privire la rezultatul serviciului)

EUIPO efectuează controale de calitate periodice pentru a verifica exactitatea informațiilor furnizate de solicitanți.

Consultanța gratuită personalizată oferită de EUIPO în domeniul PI este limitată la un singur serviciu per IMM.

Disponibilitatea serviciului de consultanță solicitat nu este garantată.

Formularul de cerere și termeni și condiții

Pagină actualizată ultima dată 17-03-2021
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații