Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

Stiri

iunie 10, 2020 Proprietatea intelectuală pentru întreprinderi

Se caută furnizori pro bono în domeniul PI


furnizori pro bono știri imagine pagină

 

În Uniunea Europeană, criza provocată de pandemia de COVID-19 a avut un impact major asupra întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), amenințând să cauzeze masive pierderi de locuri de muncă și închideri de întreprinderi.

EUIPO dorește să vină în sprijinul IMM-urilor și același lucru îl puteți face și dvs.

În acest context fără precedent, platforma gratuită COVID-19 din cadrul EUIPO oferă un serviciu personalizat, care vizează punerea în legătură a IMM-urilor cu furnizori de servicii gratuite de reprezentare și consiliere juridică în domeniul proprietății intelectuale din întreaga Uniune Europeană.

Serviciul se axează pe nevoile întreprinderilor mici, asigurându-se că acestea beneficiază de consilierea juridică necesară în domeniul PI pentru a-și proteja și utiliza drepturile la maximum, precum și de reprezentare profesională corespunzătoare pentru a-și apăra aceste drepturi atunci când sunt contestate. Întreprinderile vor putea obține îndrumări practice referitoare la modul de abordare a chestiunilor de natură juridică în domeniul proprietății intelectuale, ceea ce îi va ajuta să se reorienteze pentru a depăși provocările competitive și economice cauzate de pandemie.

Doriți să faceți parte din această nouă aventură? Consultați cererea de exprimare a interesului (CEI) și formularul de cerere


 
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații