Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

Stiri

martie 16, 2020 Despre EUIPO

Actualizare COVID 19: măsuri instituite după activarea „stării de alarmă” în Spania


 

La 14 martie, guvernul spaniol a activat „starea de alarmă” din cauza răspândirii bolii COVID-19 pe teritoriul Spaniei. Printre măsurile anunțate prin Decretul regal 463/2020 se numără limitarea circulației, ceea ce înseamnă că cetățenii și rezidenții din Spania ar trebui să iasă din casă doar în circumstanțe foarte specifice, de exemplu pentru a cumpăra mâncare sau medicamente.

Prin urmare, în weekend, directorul executiv al EUIPO a autorizat activarea protocolului Oficiului pentru asigurarea continuității activității, astfel încât, începând de luni, 16 martie, tot personalul EUIPO va lucra de acasă. Scopul acestei acțiuni este de a proteja sănătatea și siguranța personalului, a părților interesate și a comunității mai largi.

S-au luat măsuri pentru a asigura permanența serviciului pentru utilizatori; pe cât posibil în aceste circumstanțe, activitatea la EUIPO se desfășoară normal. Vom continua să primim cereri de înregistrare a mărcilor, desenelor și modelelor industriale, pe care le vom analiza și publica, iar Oficiul va continua să trimită comunicări și să stabilească termene. Buletinele vor continua să fie publicate ca de obicei.

A fost publicată o decizie a directorului executiv, care prelungește toate termenele până la 1 mai 2020. Concret, acest lucru înseamnă că termenele se prelungesc până luni, 4 mai, dat fiind că vineri, 1 mai, este sărbătoare legală.

Centrul nostru de informații și linia secundară vor continua să funcționeze ca de obicei pentru a primi solicitări prin telefon sau e-mail.

Ne angajăm să oferim cel mai bun serviciu posibil utilizatorilor noștri în această perioadă și vom publica actualizări regulate pe site-ul nostru și pe platformele noastre de comunicare socială.

De asemenea, utilizatorii sunt informați că sediul Oficiului va fi închis până la noi dispoziții; accesul vizitatorilor nu va fi permis și toate evenimentele planificate la sediul Oficiului în această perioadă sunt amânate.


 
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații