Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

Cum pot angajații mei să acceseze comunicările?

Contul dumneavoastră din secțiunea „User Area" vă oferă acces la o serie de servicii online care nu sunt disponibile utilizatorilor neînregistrați. Printre avantaje se numără opțiunea de a crea subprofiluri pentru angajații societății sau pentru membrii unei asociații.

Angajații dumneavoastră vor putea vedea cutia poștală pentru comunicări dacă veți configura pentru ei un subprofil cu opțiunea de vizualizare a comunicărilor.

Subprofilurile pot fi create la „Opțiuni" în cadrul secțiunii „User Area", făcând clic pe fila „Subprofiluri".

Pentru a adăuga un subprofil, faceți clic pe butonul „Adăugare subprofil". Se va deschide un formular într-o fereastră modală; în configurarea implicită, câmpurile sunt necompletate.Cu toate că angajații sau membrii asociației dumneavoastră pot vedea cutia poștală pentru comunicări, vă rugăm să rețineți că, în cazul comunicărilor noi, avertizările prin e-mail se transmit numai la adresa indicată pentru contul principal.

Pentru mai multe întrebări frecvente despre alte aspecte web, consultați secțiunea Centrul de asistență.

Pagină actualizată ultima dată 24-02-2018
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații