Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

Depuneți cererea la Fondul pentru IMM-uri ÎNAINTE să depuneți o cerere de marcă sau desen/model și vi se rambursează 50 % din taxele de bază pentru cereri.

Easy Filing

Depunerea unei cereri de marcă nu înseamnă și înregistrarea mărcii. Dacă cererea dumneavoastră este respinsă, nu veți fi rambursat.

Majoritatea cererilor sunt respinse fie pentru că altcineva a depus înainte o cerere pentru o marcă identică sau similară, fie pentru că marca nu avea caracter distinctiv. Pentru a mări probabilitatea ca cererea dumneavoastră să nu întâmpine probleme, vă recomandăm să urmăriți acest filmuleț:

Inițiere cerere

Dacă aveți incertitudini cu privire la probabilitatea de înregistrare a mărcii dumneavoastră chiar și după ce ați urmărit filmulețul, puteți solicita asistență personalizată gratuită în domeniul proprietății intelectuale sau puteți lua legătura pe chat cu Centrul de informare al EUIPO, de luni până vineri, între orele 8.30 - 18.30 (CET).

Îndrumările din acest document nu constituie consiliere juridică. Dacă preferați să primiți asistență juridică, puteți consulta baza noastră de date a reprezentanților legali.

Pagină actualizată ultima dată 30-04-2021
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații