Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

Versiuni provizorii

O versiune provizorie este o cerere care a fost salvată, dar care nu a fost încă depusă. În acest caz, se referă la mărci ale Uniunii Europene (mărci UE), la desene sau modele industriale comunitare (DMIC) înregistrate și la alte depuneri electronice de cereri.

Partea Versiuni provizorii din secțiunea „User Area

Pentru a avea acces la partea „Versiuni provizorii”, faceți clic pe fila „Versiuni provizorii” în meniul lateral din secțiunea „User Area”.

Există trei file în partea „Versiuni provizorii” din secțiunea „User Area”:

  • Mărci UE
  • Alte depuneri electronice (Altele)
  • Desene sau modele industriale comunitare (DMIC) înregistrate

Notă: Versiunile provizorii sunt șterse după 30 de zile. Pentru a le salva după această perioadă, alegeți opțiunea de blocare. Cu toate acestea, versiunile provizorii ale DMIC înregistrate nu pot fi blocate și sunt șterse întotdeauna după șapte zile.


  • Filele cu comenzi

    Mai jos găsiți o listă a filelor cu comenzile (și a funcțiilor lor) disponibile în partea „Versiuni provizorii”.

    Trimitere la un cont de e-mail
    Puteți să alegeți o adresă de e-mail (este posibilă selectarea mai multor adrese) pentru a trimite o copie a informațiilor din versiunile provizorii. Pentru realizarea acestei comenzi, bifați caseta de text din partea stângă a rândului din tabel pentru a selecta versiunea (versiunile) dorită (dorite), iar apoi faceți clic pe butonul „Trimitere către un cont de e-mail”. Introduceți adresa de e-mail a destinatarului în câmpul corespunzător din fereastra modală pop-up și, dacă doriți, puteți adăuga o notă.

    Ștergere
    Dacă doriți să ștergeți o versiune provizorie, există două modalități:

    1. Faceți clic pe pictograma gri a coșului de hârtii din partea dreaptă a tabelului cu versiunea sau versiunile provizorii selectate. Veți fi întrebat dacă doriți să continuați, după care puteți alege opțiunea de „Anulare” a comenzii sau „Ștergere” a versiunii provizorii.
    2. Selectați caseta de bifare din rândul corespunzător versiunii pe care doriți să o ștergeți și faceți clic pe butonul de ștergere. Se va afișa o fereastră pop-up în care puteți alege să acceptați sau să anulați ștergerea.

    Blocare
    Versiunile provizorii ale mărcilor sunt șterse după 30 de zile. Dacă doriți să salvați o versiune provizorie după această perioadă, o puteți bloca.

    Notă: Versiunile provizorii ale cererilor de înregistrare a desenelor sau modelelor industriale comunitare nu pot fi blocate și sunt șterse întotdeauna după șapte zile.

    Există două modalități de blocare a unei versiuni provizorii:

    1. Faceți clic pe pictograma gri a lacătului din partea dreaptă a tabelului cu versiunea sau versiunile provizorii selectate. Culoarea gri a acesteia se va schimba într-o nuanță de gri mai închisă, indicând astfel că versiunea respectivă este în acel moment blocată.
    2. Selectați caseta de bifare din rândul corespunzător versiunii pe care doriți să o blocați și faceți clic pe butonul de blocare. Culoarea gri a pictogramei lacătului din partea dreaptă a rândului se va schimba într-o nuanță de gri mai închisă, indicând astfel că versiunea respectivă este în acel moment blocată.

    Deblocare
    Dacă nu mai aveți nevoie de versiunea provizorie, o puteți debloca. Există două modalități de deblocare:

    1. Faceți clic pe pictograma gri a lacătului din partea dreaptă a tabelului cu versiunea sau versiunile provizorii selectate. Culoarea gri a acesteia se va schimba într-o nuanță de gri mai deschisă, indicând astfel că versiunea respectivă este în acel moment deblocată.

    2. Selectați caseta de bifare din rândul corespunzător versiunii pe care doriți să o deblocați și faceți clic pe butonul de deblocare. Culoarea gri a pictogramei lacătului din partea dreaptă a rândului se va schimba într-o nuanță de gri mai deschisă, indicând astfel că versiunea respectivă este în acel moment deblocată.

    Note
    Pentru a adăuga o notă, faceți clic pe pictograma „Adăugare notă”. Se va afișa o fereastră modală pop-up. Adăugați nota și apoi salvați.

  • Restaurare cerere

    Pentru a restaura o cerere anterioară, selectați versiunea relevantă din tabel și faceți clic pe pictograma pagină din coloana „Comenzi”. Cererea salvată se va deschide într-o fereastră nouă.

  • Câmpul de căutare rapidă

    Puteți efectua o căutare în versiunile dvs. provizorii folosind aceeași funcție de căutare de bază ca cea din „eSearch plus”, însă adaptată informațiilor afișate în modulul „Versiuni provizorii”. Se vor obține rezultate doar din fila căreia i se aplică respectiva căutare.

    Introduceți caractere alfanumerice în câmpul de căutare.

Pagină actualizată ultima dată 24-02-2018
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații