Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Formularul de contact

Pentru a accesa formularul de contact, faceți clic pe linkul „Contactați-ne” din subsolul paginii de întâmpinare. Se va deschide o nouă pagină. Pentru a deschide formularul, faceți clic pe butonul „Formularul de contact”.

Prima rubrică a formularului de contact - Informații personale - afișează un rezumat al datelor titularului/solicitantului sau reprezentantului, în funcție de tipul de utilizator care este conectat. Pentru a vizualiza toate detaliile, faceți clic pe pictograma „săgeată” din interiorul tabelului.

În a doua rubrică – Motiv – puteți selecta motivul pentru care ne contactați. Rețineți că EUIPO nu acceptă scrisori sau documente în legătură cu un anumit dosar trimise prin e-mail: acest tip de corespondență se transmite întotdeauna prin secțiunea „User Area” sau prin fax, poștă sau un serviciu de curierat. În ultimele trei cazuri, vă rugăm să menționați întotdeauna numărul dosarului.

 
 • La ce se poate folosi formularul de contact?

  Meniul vertical de la rubrica „Motiv” conține următoarele opțiuni:

  Chestionar general
  Pentru solicitări de informații generale cu privire la EUIPO, nelămuriri cu privire la depunerea de cereri de înregistrare a mărcilor UE și DMIC și întrebări cu privire la proceduri (taxe, prioritate, senioritate etc.).

  Incidente tehnice
  Pentru probleme tehnice urgente (depunere electronică de cereri, opoziții, reînnoiri, secțiunea „User Area” etc.).

  Vă rugăm să furnizați cât mai multe informații, inclusiv capturi de ecran cu mesajele de eroare.

  Sugestii și feedback
  Pentru feedback sau sugestii cu privire la proceduri sau la site-ul EUIPO.

  Cerere de document administrativ al EUIPO
  Pentru solicitări de documente administrative care nu se găsesc pe site.

  Cerere de informații
  Pentru solicitarea mai multor informații despre anumite dosare.

  Plângere oficială
  Pentru depunerea unei plângeri cu privire la procedurile referitoare la mărcile UE și DMIC înregistrate.

  Am probleme la accesarea contului meu
  Pentru solicitări de informații cu privire la probleme de conectare pe site-ul EUIPO sau referitoare la parolă.

 • Completarea formularului de contact

  Motiv
  Alegeți o opțiune din meniul vertical, atribuiți solicitării dumneavoastră un număr de identificare corespunzător pentru a identifica întreprinderea sau dosarul și completați câmpul „Comentarii”.

  Se pot atașa fișiere făcând clic pe butonul „Răsfoire…” de sub câmpul „Comentarii”.

  Dacă doriți să primiți o copie a solicitării dumneavoastră sub formă de e-mail administrativ în secțiunea „User Area”, bifați caseta „Trimitere copie” (disponibilă numai pentru utilizatorii care au solicitat anterior să primească comunicările oficiale pe cale electronică).

  În cazul solicitărilor de documente administrative ale EUIPO, puteți alege cum să vi se trimită documentele. Vă recomandăm opțiunea „Prin e-mail” deoarece este calea cea mai rapidă și cea mai eficientă.

  Pentru solicitări de informații, există o casetă de informare (și un link către mai multe detalii) care vă invită ca, înainte să trimiteți formularul de contact, să verificați dacă informațiile pe care le solicitați sunt disponibile în baza de date a EUIPO.

  Notă: Plângerile oficiale nu reprezintă o notificare de contestație împotriva unei decizii a EUIPO, iar solicitările de informații despre deciziile examinatorilor EUIPO trebuie depuse sub formă de contestații.

Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații