Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

Imagini de marcă

Când alegeți o marcă, trebuie să țineți cont de faptul că veți rămâne mult timp împreună și că aceasta se va dezvolta odată cu trecerea timpului. Gândiți-vă bine când faceți alegerea, deoarece marca este forma juridică pentru tot ceea ce reprezintă imaginea dumneavoastră de marcă.

 

Mărci născute în garaj

Și marile mărci încep de jos. Dacă aveți o idee și vă gândiți serios să începeți o afacere, aveți nevoie de un plan. Aveți nevoie și de o marcă și trebuie să vă gândiți prin ce mijloace să vă protejați și să vă valorificați ideile inovatoare.

 

Mărcile îndeplinesc funcții multiple

Pentru a crea o imagine de marcă, este nevoie de ingeniozitate, încredere și perseverență

David Ogilvy

Întreaga valoare a unei imagini de marcă – filosofia sa, valorile sale, know-how-ul său, personalul său, produsele și activele sale imateriale – este cuprinsă într-un singur simbol: marca sa.

Mărcile redau esența imaginii de marcă, dar și energia, investițiile și know-how-ul cuprinse în aceasta. Dacă puneți preț pe imaginea dumneavoastră de marcă, trebuie să vă creați propria marcă.

 

Mărturie

Pagină actualizată ultima dată 02-02-2016
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații