Accesaţi pagina de întâmpinare
EUIPO
Protejați-vă mărcile, desenele și modelele industriale în Uniunea Europeană

Protejaţi-vă proprietatea intelectuală în Uniunea Europeană

Menu

suporturi de mouse
Cererile care conțin mai mulți termeni au un risc mare de nereguli de clasificare
Ca să vă fie mai ușor, creați-vă lista de produse și servicii înainte de crea cererea, folosind lista noastră de termeni aprobați în prealabil.

 

 

Depuneți cererea acum

O marcă a Uniunii Europene (marcă UE) vă garantează drepturi exclusive în toate statele membre ale Uniunii Europene, actuale și viitoare, printr-o singură înregistrare, depusă online. Ea este valabilă 10 ani și poate fi reînnoită nelimitat, cu câte 10 ani la fiecare reînnoire. Înainte de a depune cererea, nu uitați să parcurgeți lista noastră de verificare pentru a vă asigura că cererea dumneavoastră nu va întâmpina niciun obstacol.

Mai multe informații despre taxe.

 

Depuneți o cerere de înregistrare a unei mărci UE cu ajutorul cererii în cinci pași

Opțiunea Fast Track pentru înregistrarea mărcii dumneavoastră

Logoul cererii prin Fast Track
 
 
  • Creați și depuneți cererea în 10 minute.
  • Noi vă vom ghida pas cu pas pe parcursul procedurii de depunere a cererii.
  • Vă puteți salva cererea în orice moment pe parcursul procedurii.
  • Cererea se va publica în jumătate sau mai puțin din timpul necesar pentru cereri obișnuite. Aflați mai multe despre Fast Track.

 

Formularul de cerere complex

În cazul în care trebuie să depuneți cereri mai complexe, vă recomandăm să utilizați acest formular. Aflați cum se depune o cerere prin Fast Track utilizând formularul de cerere complex.

 
Trebuie să utilizați acest formular dacă doriți să depuneți propria listă de produse și servicii sau o cerere de înregistrare a unei mărci colective sau dacă solicitați transformarea unei mărci internaționale sau furnizați elemente multilingve ale mărcii în cele două limbi ale cererii.

Rețineți că puteți verifica dacă termenii din lista dumneavoastră de produse și servicii îndeplinesc condițiile pentru Fast Track utilizând Generatorul de produse și servicii.
Pagină actualizată ultima dată 13-02-2019
Site-ul nostru folosește module cookie pentru a consolida funcționalitățile tehnice care facilitează utilizarea sa. De asemenea, folosește și analize. Faceți clic pentru mai multe informații