Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Menu

Nieuws

juni 10, 2020 Intellectuele eigendom voor bedrijven

Verleners van pro-Deobijstand op het gebied van intellectuele eigendom gezocht


afbeeldingenpagina nieuws verleners van pro-Deobijstand

 

De COVID-19-crisis heeft ernstige gevolgen voor kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) in de Europese Unie, wat op grote schaal tot banenverlies en bedrijfssluitingen dreigt te leiden.

Wij van het EUIPO willen het mkb helpen en ook u kunt een steentje bijdragen.

Het COVID-19 pro-Deocentrum van het EUIPO biedt een op maat gemaakte service om kmo’s in deze ongekende situatie in contact te brengen met verleners van kosteloze juridische bijstand en advies rond intellectuele eigendom in de hele EU.

De service richt zich op de behoeften van kleine bedrijven en zorgt ervoor dat zij de benodigde juridische adviezen rond intellectuele eigendom ontvangen om hun rechten te kunnen beschermen en optimaal te kunnen benutten. Ook hebben zij mogelijkheid om zich door een rechtsbeoefenaar te laten vertegenwoordigen wanneer hun rechten in het geding zijn. Bedrijven kunnen praktische raad ontvangen over juridische kwesties rond intellectuele eigendom zodat zij hun aandacht opnieuw kunnen richten op hun concurrentiepositie en de economische uitdagingen die de pandemie met zich meebrengt.

Wilt u graag meewerken aan dit nieuwe avontuur? Bekijk de oproep tot het indienen van blijken van belangstelling (CEI) en het aanmeldingsformulier


 
Om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren, gebruiken we cookies. We maken ook gebruik van gegevensanalyse. Klik voor meer informatie