Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Menu

muismatjes
In aanvragen met meerdere termen is er een groter risico op problemen met betrekking tot de classificatie
Maak het u makkelijk en speel op zeker: stel voordat u met uw aanvraag begint uw lijst van waren en diensten samen aan de hand van onze reeds goedgekeurde termen.

 

 

Nu aanvragen

Met een Uniemerk worden u exclusieve rechten toegekend in alle huidige en toekomstige lidstaten van de Europese Unie. Eén enkele inschrijving volstaat. Een aanvraag indienen kan online. De bescherming geldt voor een periode van tien jaar en kan onbeperkt worden vernieuwd, telkens voor een periode van tien jaar. Neem voordat u een aanvraag gaat doen eerst onze checklist door zodat uw aanvraag zonder problemen verloopt.

Meer informatie over onze taksen.

 

Indiening van een Uniemerkaanvraag in vijf stappen

Onze Fast Track (versnelde procedure) voor de inschrijving van uw merk

Logoaanvraag in Fast Track
 
 
  • In 10 minuten uw aanvraag opstellen en indienen.
  • Wij leiden u stapsgewijs door de aanvraagprocedure.
  • U kunt uw aanvraag te allen tijde tijdens het proces opslaan.
  • Uw aanvraag wordt tweemaal zo snel gepubliceerd als een gewone aanvraag, of nog sneller. Lees meer over Fast Track.

 

Uitgebreid formulier

Als u een complexere aanvraag wilt indienen, raden wij u aan dit formulier te gebruiken. Lees meer over het indienen van een versnelde aanvraag met behulp van ons uitgebreide formulier.

 
Dit formulier moet worden gebruikt als u uw eigen lijst van waren en diensten wilt voorleggen, een aanvraag voor een collectief merk wilt indienen, een internationaal merk wilt omzetten of meertalige elementen van het merk in de twee talen van de aanvraag wilt aangeven.

Denk eraan dat u kunt controleren of de termen van uw lijst van waren en diensten geschikt zijn voor fast track door gebruik te maken van onze Opbouwfunctie voor waren en diensten.
Meest recente pagina 13-02-2019
Om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren, gebruiken we cookies. We maken ook gebruik van gegevensanalyse. Klik voor meer informatie