Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Menu

Waarde

Bouw de waarde van uw merknaam verder uit

Een ingeschreven merk laat zien dat u in uw merknaam investeert. De waarde kan stijgen of dalen door marktomstandigheden en het succes van uw bedrijf en uw producten. Uw merk kan worden gecontroleerd in een audit. Het maakt deel uit van het vermogen van uw bedrijf. Merken kunnen in licentie worden gegeven, worden verkocht of als onderpand worden gebruikt.

Een van de meest waardevolle merken ter wereld op dit moment is Apple. Het is gegroeid door bescherming en ontwikkeling van de intellectuele eigendom: de merken, modellen, auteursrechten en octrooien.

Succesvolle bedrijven beginnen op dag één al met intellectuele eigendom (IE). Als u succesvol wilt innoveren, hoeft u niet groot te zijn. U moet alleen weten hoe u moet groeien.

 

De cyclus van succes

Succes brengt succes voort. Innovatieve bedrijven ontwikkelen portefeuilles van intellectuele-eigendomsrechten, waarmee hun concurrentievoordeel wordt beschermd en uitgebouwd. De samenleving als geheel profiteert van hun verworvenheden en deze rechten.

 

Management van creativiteit is een sleutelbegrip voor het omzetten van innovatie in geld.

Als alles tegen lijkt te zitten, geven veel mensen het op. Maar juist dan zou je nog harder door moeten zetten. Ik vergelijk het met een hardloopwedstrijd. Wanneer het lijkt of je niet verder kunt, moet je gewoon door de pijnbarrière en dan zul je de finish bereiken. De oplossing voor een probleem ligt vaak net om de hoek.

James Dyson, oprichter van het bedrijf Dyson

Meest recente pagina 22-09-2017
Om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren, gebruiken we cookies. We maken ook gebruik van gegevensanalyse. Klik voor meer informatie