Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Menu

EUIPO is actief binnen een reeks netwerken die alle aspecten van de levenscyclus van het intellectueel eigendom omvatten. Het delen van kennis, de Europese en internationale samenwerking, het werk van het Europees Waarnemingscentrum voor inbreuken op intellectuele-eigendomsrechten, en initiatieven gericht op gebruikersverenigingen en bedrijven maken allemaal deel uit van het sociale en relationele kapitaal van het Bureau. Hier vindt u documenten over de relaties en samenwerkingsverbanden die EUIPO erop nahoudt met andere IE-bureaus in Europa en de rest van de wereld, alsook met belanghebbenden en het brede gebruikersveld, en met internationale organisaties en andere organen en agentschappen van de EU.

Meerjarenplan
van het Waarnemingscentrum

Gepubliceerd op 23 januari 2014

Het Europees Waarnemingscentrum voor inbreuken op intellectuele-eigendomsrechten (het Waarnemingscentrum) is in 2012 opgegaan in EUIPO. In zijn meerjarenplan (2014-2018) bepaalt het de strategische doelstellingen over een periode van vier jaar en zet het de belangrijkste projecten en activiteiten uiteen.


PDF

EUIPO Academy
Learning Portal

 

EUIPO Academy maakt cursussen, webinars en online handleidingen over zaken die intellectuele-eigendomsrechten betreffen. De cursussen gaan van basisinformatie over IE tot geavanceerde modules over specifieke juridische kwesties of handhaving.
 


Nadere informatie >>

Effectbeoordeling EUIPO/Alicante

 

Een reeks rapporten die de Kamer van Koophandel in Alicante heeft opgesteld over de economisch en sociale uitwerking van EUIPO op de regio Alicante en de gemeenschap Valencia.


PDF

Pan-European Seal
Professional Traineeship-programma

 

Het Pan-European Seal Professional Traineeship-programma behelst een betaalde post-universitaire stage van een jaar die wordt georganiseerd door EUIPO, het Europees Octrooibureau en hun partneruniversiteiten.


Nadere informatie >>

 

Titel DIN Opgericht Weergave
Can’t find what you are looking for? Request here
Meest recente pagina 29-06-2018
Om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren, gebruiken we cookies. We maken ook gebruik van gegevensanalyse. Klik voor meer informatie