Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Menu

Uitreiking van de Awards

De DesignEuropa Awards worden om de twee jaar uitgereikt op een prestigieuze locatie van naam en faam op het gebied van architectuur.

De eerstvolgende editie van de DesignEuropa Awards vindt plaats op 20 oktober 2020 in Eindhoven, en is georganiseerd in samenwerking met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

Eindhoven is wereldwijd bekend als de design-hoofdstad van Nederland en als vooraanstaand internationaal centrum van creativiteit en intellectuele eigendom. De officiële uitreiking van de DesignEuropa Awards zal plaatsvinden tijdens de Dutch Design Week Eindhoven 2020 (DDW). De week wordt georganiseerd door de Stichting Dutch Design Foundation en is het grootste design-evenement in Noord-Europa. Er worden jaarlijks werk en concepten van ruim 2 600 ontwerpers gepresenteerd aan meer dan 350 000 bezoekers.

Neem contact met ons op: DesignEuropaAwards@euipo.europa.eu

Zegt het voort: #DesignEuropa

Meest recente pagina 17-02-2020
Om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren, gebruiken we cookies. We maken ook gebruik van gegevensanalyse. Klik voor meer informatie
x