Ga naar de startpagina
EUIPO
Bescherm uw merken, tekeningen en modellen in de Europese Unie.

Bescherm uw intellectuele eigendom in de Europese Unie

Menu

De uitreiking van de Awards

Als gevolg van de COVID-19-situatie is de uitreiking van de DesignEuropa Awards 2020, die op 20 oktober 2020 had moeten plaatsvinden in Eindhoven, uitgesteld. De uitreikingsceremonie zal nu in oktober 2021 plaatsvinden in Eindhoven.

Deze beslissing is genomen in nauwe samenwerking met de Nederlandse autoriteiten en de organisatoren van de Dutch Design Week, de week waarin DesignEuropa 2020 plaats zou vinden.
Omdat wij groot belang hechten aan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van al onze gasten, finalisten en juryleden, hebben we na zorgvuldige overweging en nauwlettend toezicht op de huidige situatie besloten de ceremonie twaalf maanden uit te stellen, zodat deze plaats kan vinden tijdens de Dutch Design Week 2021.

Wij willen graag al onze juryleden, het Nederlandse ministerie van Economische Zaken en Klimaat en onze collega’s van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom bedanken voor hun hulp tijdens deze periode.

Design is van essentieel belang voor economische groei en werkgelegenheid. Het draagt bij aan innovatie en creativiteit en zal een belangrijk instrument zijn voor het te boven komen van deze crisis. Europese ontwerpers en ontwerpbedrijven, zowel kmo’s als grote ondernemingen, zullen een essentiële rol spelen bij het op gang brengen van het economisch herstel. De DesignEuropa Awards waren bedoeld om hen te huldigen en we kijken ernaar uit dit in 2021 te kunnen doen in Eindhoven.

Contact opnemen: DesignEuropaAwards@euipo.europa.eu

Zegt het voort: #DesignEuropa

Meest recente pagina 23-09-2021
Om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren, gebruiken we cookies. We maken ook gebruik van gegevensanalyse. Klik voor meer informatie