Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Átláthatósági portál

Az EUMSZ 15. cikk (3) bekezdése keretében az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) elkötelezett az átláthatóság és a hozzáférhetőség elve mellett. Az Átláthatósági portál célja, hogy minden eddiginél jobban megkönnyítse a dokumentumok keresését és megtalálását, és hogy amint új dokumentumokat hoznak nyilvánosságra, azok itt elérhetővé váljanak. A dokumentumokat öt kategóriába sorolták: gazdasági; környezetvédelmi; személyzeti; szervezeti; és szociális és kapcsolati dokumentumok, amelyek a jobb oldalon található menüsávon keresztül, vagy az alsó csúsztatható menüből érhetők el.

Az elérhetőség megkönnyítése érdekében az alábbi lista tartalmazza a főbb dokumentumokat vagy a nyilvános jegyzékben megtalálható főbb dokumentumcsoportok és információk linkjeit.

A 2025-ig szóló stratégiai terv

 >

A 2020-ig szóló stratégiai terv az EUIPO ütemterve, amely meghatározza az EUIPO stratégiai jövőképét 2025-ig. A Stratégiai Terv elkészítésekor számos különböző forrásból – a személyi állománytól, a felhasználóktól és a szellemitulajdonjog-védelmi hivataloktól –, az Európai Unióból és azon kívülről származó tanácsot és információt felhasználtak, majd azt az EUIPO igazgatótanácsa hagyta jóvá.

 


PDF Bővebben >>

Munkaprogram

 

A Hivatal minden évben munkaprogramot készít, amelyet az uniós tagállamok, az Európai Bizottság és az Európai Parlament képviselőiből álló igazgatótanács elé terjesztenek jóváhagyásra. A munkaprogram a Hivatal következő évre tervezett valamennyi tevékenységét tartalmazza. A munkaprogramot az igazgatótanács általi jóváhagyást követően hajtják végre


PDF Bővebben >>

2022. Az EUIPO költségvetése

 

Következő évi költségvetését az EUIPO elkészíti és jóváhagyásra a Hivatal költségvetési bizottsága elé terjeszti. A költségvetés nem hajtható végre a költségvetési bizottság jóváhagyása nélkül, amely az uniós tagállamok, az Európai Bizottság és az Európai Parlament képviselőiből áll.
 


PDF Bővebben >>

Az EUIPO GRI tárgymutatója

 

A GRI tárgymutatója az EUIPO jelentési ciklusát foglalja össze és minden év első félévében adják ki az éves jelentés mellékleteként. Közintézményként az EUIPO a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét szolgáltatásai nyújtásán, valamint politikái és stratégiái végrehajtásán keresztül nyilvánítja ki, a 2020-ig szóló stratégiai tervben foglaltaknak megfelelően.


PDF

Dokumentum Letöltés
Strategic Plan 2025 PDF Bővebben >>
A Hivatal szervezeti ábrája PDF Bővebben >>
Igazgatótanács Bővebben >>
Középpontban a védjegyek – EUIPO jelentés: 2010-2017 közötti fejlődés PDF
Középpontban a formatervezési minták – EUIPO jelentés: 2010-2019 közötti fejlődés PDF
Alapító okirat PDF

 

Cím DIN Létrehozva Nézet
Can’t find what you are looking for? Request here

Nincs meghatározott absztrakt adattípus (ADT)

Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide