Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Valótlan adatokat tartalmazó számlák

Egyre több felhasználó kap kéretlen üzeneteket vállalatoktól, amelyekben védjegyekkel és formatervezési mintákkal kapcsolatos különféle szolgáltatásokért – például közzétételért, lajstrombavételért, illetve különböző cégjegyzékekbe történő bejegyzésért – pénzt kérnek.

Ne váljon csalás áldozatává!

Ne fizessen addig, amíg meg nem győződött a forrás hitelességéről.

Az EUIPO soha nem küld a felhasználóknak számlákat vagy a szolgáltatási díjak közvetlen kiegyenlítésére felszólító leveleket.

A felhasználók panaszai szerint valótlan adatokat tartalmazó számlákat küldő vállalatok és lajstromok listáját (a tényleges számlák másolataival egyetemben) tájékoztatási céllal az alábbiakban közzétesszük. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak semmi közük az Európai Unió területén működő közigazgatási szervek, így az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) által nyújtott, védjegyek vagy formatervezési minták hivatalos lajstromozásához kapcsolódó szolgáltatásokhoz.

A számlák alábbi listájában böngészhet, illetve a „Gyorskeresés“ ablakban a feladó neve alapján is kereshet.

Ha ilyen levelet vagy számlát kap, alaposan ellenőrizze annak tartalmát, valamint hogy megbízható forrásból érkezett-e.

Ha bármilyen kérdése van vagy új esetről szerez tudomást, kérje ki jogi tanácsadója véleményét vagy vegye fel a kapcsolatot velünk.

 
 
   

Keresés feladó alapján

 
Vállalat
This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.