Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

Hírek

június 10, 2020 Szellemi tulajdon vállalatok számára

Szellemi tulajdonnal foglalkozó pro bono szolgáltatókat keresünk


probono providers news image page

 

A Covid19-válság súlyosan érintette a kis- és középvállalkozásokat (kkv-kat) az Európai Unióban, ami számos munkahely megszűnésével és bezárásokkal fenyeget.

Az EUIPO segítséget szeretne nyújtani a kkv-knak, és ebben Ön is részt vehet.

Az EUIPO pro bono Covid19-központja ebben a példa nélküli időszakban egyedi szolgáltatás keretében az EU egész területén összekapcsolja a kkv-kat a szellemi tulajdon terén ingyenes jogi képviseletet és tanácsadást felajánló szolgáltatókkal.

Ez az egyedi szolgáltatás a kisméretű vállalkozások igényeire épül, biztosítva azt, hogy megkapják a jogaik védelméhez és teljes körű érvényesítéséhez szükséges szellemitulajdon-jogi tanácsokat, és a megfelelő szakmai képviseletet, ha megtámadják ezeket a jogaikat. A vállalkozások gyakorlati útmutatást is kaphatnak arról, hogyan kezeljék a szellemitulajdon-jogi kérdéseket, ami segíti őket abban, hogy inkább a világjárvány okozta gazdasági nehézségek leküzdésére és versenyképességük helyreállítására összpontosítsanak.

Szeretne csatlakozni ehhez az új kalandhoz? Tekintse meg részvételi szándék kifejezésére való felhívást és a pályázati adatlapot.


 
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide