Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Ideas Powered for Business Kkv-alap 2023

Pályázati felhívás – GR/001/23 (Ideas Powered for Business SME Fund)

A Kkv-alap pályázati felhívásán keresztül történő finanszírozást az Európai Bizottság és az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) támogatja, a támogatás pedig olyan szellemitulajdon-jogi bónok formájában történik, amelyekkel társfinanszírozást lehet igénybe venni a szellemi tulajdoni vonatkozású tevékenységekhez (a szellemi tulajdon előzetes diagnosztikája, védjegy és formatervezési minta oltalma az EU-n belül és kívül) és szabadalmi vonatkozású tevékenységekhez.

Ezen az oldalon találja meg:

  • a pályázati felhívást és a mellékleteket;
  • a benyújtás, az értékelés és az eredményekről való értesítés ütemezését;
  • betekintést a kérdésekbe és válaszokba;
  • a Kkv-alap weboldalára mutató linket, ahol a részletes információk mellett a pályázati űrlapot is megtalálja.

 

 

Amendment n° 1 to the call for proposals 

Amendment Show Hide
Download PDF

 

Annex 1 — List of maximum amounts by EU country for IP SCAN Show Hide

Download PDF

 

 

 

Pályázati felhívás

Javasoljuk, hogy pályázatának elküldése előtt olvassa el az e pályázati felhívással kapcsolatos hivatalos tájékoztatást. Ezt a lenti keretben töltheti le. Ne feledje, hogy a programra való jelentkezéshez vállalkozásának meg kell felelnie a kis- és középvállalkozás hivatalos meghatározásának.

Amennyiben kétségei vannak, tekintse meg az Európai Bizottság felhasználói útmutatóját a kkv-k fogalommeghatározásához (minden uniós nyelven elérhető).

 

PDF letöltése

Felhívjuk figyelmét, hogy a szöveg angol nyelvű változata a hiteles információforrás. Amennyiben a lefordított változatok és az angol nyelvű változat között ellentmondás van, az utóbbi az irányadó.

 

A pályázati felhívás mellékletei

Az IP SCAN szolgáltatáshoz elérhető maximális összegek listája uniós tagállamonkénti bontásban Mutat Elrejt

PDF letöltése

 

Kizárást indokoló helyzetek Mutat Elrejt

A kizárást indokoló helyzetek listája a költségvetési rendelet 136. cikke (1) bekezdésének a)–h) pontja szerint.

PDF letöltése

 

A képviselők nyilatkozata Mutat Elrejt

Képviselő: Bármely harmadik fél – természetes vagy jogi személy –, akit a kkv a jelen eljárásban történő jogi képviseletére jogszerűen meghatalmazott, és aki kitölti, majd a pályázó nevében benyújtja az elektronikus űrlapot.

Ha a kkv a pályázat benyújtásához külső képviselőt kíván igénybe venni, ezt a nyilatkozatot kell kitölteni, aláírni és átadni a képviselőnek, hogy a pályázattal együtt feltölthesse és a pályázó nevében benyújthassa.

DOCX letöltése

 

Támogatásihatározat-minta (bón) Mutat Elrejt

A bónokat hivatali határozat (támogatási határozat) révén nyújtják, ezért a pályázók tájékoztatása céljából elérhetővé tettük ennek mintáját.

Támogatási határozat – BÓN 1

PDF letöltése

 

 


Ütemezés és szabályok

A pályázati felhívást az alábbi, ideiglenes időbeosztásnak megfelelően fogják megnyitni:

A pályázatok benyújtásának időszaka

2023. 01. 23-től 2023. 12. 08-ig

A benyújtott pályázatok értékelése ebben az időszakban

heti zárás: minden pénteken

Értékelési és értesítési időszak

a zárástól számított 10 munkanap

 

A heti zárás azt jelenti, hogy a megelőző hét folyamán benyújtott összes pályázatnak keresztül kell mennie az értékelési szakaszon.

Amennyiben a Hivatal az értékelési folyamat során felveszi a kapcsolatot a pályázóval, hogy kiegészítő információt kérjen, az értékelési és értesítési időszak felfüggesztése azon a napon kezdődik, amikor a Hivatal elküldi a megkeresést. Az időszak a kért információ vagy a felülvizsgált dokumentumok beérkezésének napján kezdődik újra.

Az értékelési folyamat eredményeiről a pályázók egyénileg, az elektronikus űrlapon megadott kapcsolattartóknak küldött e-mail útján kapnak értesítést. Ezért a pályázó felelőssége, hogy a kapcsolattartó(k) e-mail-címét helyesen adja meg.

Ez az értesítés a következőket tartalmazza:

  • Sikertelen pályázók esetében: az elutasításról szóló határozat indokai;
  • Sikeres pályázók esetében: a kedvező döntés megerősítése és csatolva a támogatási határozat (BÓN) egy példánya. Amennyiben a pályázó a Bón 1-re és a Bón 2-re is pályázott, két külön támogatási határozatot fog kapni, bónonként egyet.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a bónok nem visszamenőleges hatályúak, azaz a támogatási határozat elnyerése előtt végrehajtott tevékenységek költségeit nem lehet visszatéríteni.

Amennyiben a pályázat benyújtására nyitva álló időszak vége előtt felhasználják az összes forrást, az online pályázati rendszer (elektronikus űrlap) lezárul, és a pályázókat a Kkv-alap weboldalán ennek megfelelően tájékoztatják.

Kérdések és válaszok

Az e pályázati felhíváshoz kapcsolódó konkrét kérdéseket az EUIPO Információs Központjához kell intézni a következő címen:

information@euipo.europa.eu

Kérjük, először tanulmányozza a GYIK részt, mivel a Hivatal itt rendszeresen közzéteszi a benyújtott kérdésekre adott válaszokat, hogy így biztosítsa a potenciális pályázókkal szembeni egyenlő bánásmódot.

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.