Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

egérpadok
A több kifejezést tartalmazó bejelentéseknél nagy az osztályozási hiányosságok kockázata
Könnyítse meg életét és törekedjen a biztonságra: az előre jóváhagyott kifejezések felhasználásával készítse el árujegyzékét már a bejelentés benyújtása előtt.

 

 

Bejelentés benyújtása

Az európai uniós védjegy (EU védjegy) egyetlen online bejelentésen keresztül az összes jelenlegi és jövőbeni európai uniós tagállamban kizárólagos jogokat biztosít az Ön számára. 10 évig érvényes, és határozatlan ideig megújítható, minden alkalommal 10 évre. A bejelentés benyújtása előtt ne felejtsen el végigmenni az ellenőrző listán, hogy a bejelentés zökkenőmentes legyen.

Bővebb tájékoztatás a díjakról.

 

Európai uniós védjegy bejelentése öt lépésben

Fast Track (gyorsított ügyintézés) opciónk védjegybejelentésnél

A Fast Track bejelentés logója
 
 
  • A bejelentés elkészítése és elküldése 10 percet vesz igénybe.
  • A bejelentési eljáráson lépésről lépésre végigvezetjük Önt.
  • A bejelentés az eljárás bármely lépésénél elmenthető.
  • Bejelentését a normál bejelentéshez képest feleannyi idő alatt vagy még hamarabb közzétesszük. Bővebben a Fast Track (gyorsított) ügyintézésről.

 

Összetett űrlap

Ha összetettebb bejelentéseket kell benyújtania, ezen űrlap használatát javasoljuk. Tudja meg, hogyan kell Fast Track (gyorsított) bejelentést benyújtani az összetett űrlap segítségével.

 
Ezt az űrlapot akkor kell használnia, ha saját áru- és szolgáltatásjegyzéket kíván benyújtani, együttes védjegyet kíván bejelenteni, nemzetközi védjegy átalakítását szeretné kérni, vagy a megjelölés többnyelvű elemeit a bejelentés két nyelvén adja meg.

Ne feledje, hogy az Áru- és szolgáltatásjegyzék összeállítása funkció használatával ellenőrizheti, hogy az Ön áru- és szolgáltatásjegyzékében szereplő kifejezések elfogadhatóak-e a Fast Track ügyintézéshez.
Az oldal utolsó frissítése 13-02-2019
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide