Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

Az EUIPO hálózatok sorát működteti, amelyek felölelik a szellemi tulajdon életciklusának valamennyi aspektusát. Az ismeretmegosztás, az európai és nemzetközi együttműködés, a szellemi tulajdoni jogsértések európai megfigyelőközpontja, a felhasználói szervezetek és vállalkozások tájékoztatása mind a Hivatal szociális és kapcsolati tőkéjét képezik. Itt az EUIPO más európai és nemzetközi szellemi tulajdonjogi hivatalokkal, érdekelt felekkel és a tágabb értelemben vett felhasználói közösséggel, valamint nemzetközi szervezetekkel és az EU más intézményeivel és ügynökségeivel folytatott kapcsolatához és együttműködéséhez kapcsolódó dokumentumok találhatók.

A
Megfigyelőközpont többéves terve

Közzététel: 2014. január 23.

A szellemi tulajdoni jogsértések európai megfigyelőközpontja (Megfigyelőközpont) 2012-ben került az EUIPO-hoz. A többéves tervben (2014-2018) négy év stratégiai célkitűzései, valamint a fő projektek és tevékenységek szerepelnek.


PDF

Az EUIPO akadémia
tanulási portálja

 

Az EUIPO akadémia tanfolyamokat, webináriumokat és online oktatóanyagokat állít össze a szellemi tulajdoni témáiban. A tanfolyamok a szellemi tulajdonhoz kapcsolódóan alapvető információktól kezdve a specifikus jogi problémákról vagy jogérvényesítési témákról szóló összetett modulokig terjednek.
 


Bővebben >>

EUIPO/Alicante hatástanulmány

 

Az alicantei kereskedelmi kamara jelentéseket készített az EUIPO-nak az alicantei régióra és a valenciai közösségre gyakorolt kereskedelmi és szociális hatásairól.


PDF

Pan-European Seal
szakmai gyakorlat program

 

A Pan-European Seal szakmai gyakorlat program az egyetemi diploma megszerzését követő, egyéves fizetett gyakornoki lehetőség, amelyet az EUIPO, az Európai Szabadalmi Hivatal és egyetemi partnereik szerveznek.


Bővebben >>

 

Cím DIN Létrehozva Nézet
Can’t find what you are looking for? Request here
Az oldal utolsó frissítése 29-06-2018
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide