Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

Az EUIPO elkötelezett amellett, hogy felhasználói számára minden szempontból magas színvonalú szolgáltatást nyújtson. Eszközök, termékek, folyamatok és informatikai megoldások segítik a Hivatalt a működési hatékonyság fokozásában, valamint felhasználói üzleti igényeinek kielégítése érdekében csúcstechnológiai megoldások biztosításában. Ez a rész a Hivatal működési folyamataira vonatkozó dokumentumokat tartalmazza, ideértve az ügyvezető igazgató határozatait, valamint az igazgatótanács üléseiről készített releváns dokumentációt.

ADM-18-43 sz. határozat

A Hivatal belső felépítéséről szóló határozat

Az ügyvezető igazgató határozata a Hivatal felépítését – ezen belül osztályokra és szolgálatokra való felosztását – határozza meg. Az egyes osztályok feladat- és szerepköreit írja elő.


PDF

Munkaprogram

Közzététel: 27/11/2018

A munkaprogram a Hivatal következő évre tervezett valamennyi tevékenységét lefedi, figyelembe véve a mennyiségekre (beérkező védjegyek és formatervezési minták) és azoknak a működést befolyásoló hatásaira vonatkozó főbb feltevéseket.


PDF Bővebben >>

Az EUIPO éves jelentése

 

A Hivatal minden évben közzéteszi éves jelentését, amelyben adatokkal, statisztikákkal és egyéb releváns információkkal alátámasztva bemutatja az előző évben elvégzett főbb tevékenységeit és elért céljait.


PDF Bővebben >>

Felhasználói elégedettségi felmérés

 

A felhasználói elégedettségi felmérés célja a felhasználók EUIPO szolgáltatásokkal való elégedettsége szintjének mérése. Az EUIPO-nál 2005 óta végeznek ilyen felmérést.


PDF Bővebben >>

Dokumentum Dátum Letöltés
A Hivatal igazgatótanácsa   Bővebben >>
EUIPO vállalati kockázat-nyilvántartás 2018. június 29. PDF

 

Cím DIN Létrehozva Nézet
Can’t find what you are looking for? Request here
Az oldal utolsó frissítése 01-09-2020
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide