Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

Az Európai Számvevőszék jelentései

Az Európai Számvevőszék 2018. évi jelentése

Költségvetési dokumentum

2019. december 11-én frissítve

Az Európai Számvevőszék az EU pénzügyeinek ellenőrzését végző uniós intézmény. Az EU külső ellenőreként elősegíti az Unió pénzgazdálkodásának javítását, és egyben az Unió pénzügyi érdekeinek független őre. Azt vizsgálja, hogy az uniós pénzeszközökkel helyesen számoltak-e el, illetve hogy a vonatkozó szabályoknak és jogi előírásoknak megfelelően, valamint az értékarányosságot szem előtt tartva szedték-e be és költötték-e el azokat. A Számvevőszék minden évben ellenőrzési jelentést ad ki az EUIPO-ról, amelyet a megjelenéskor az EUIPO weboldalán közzétesznek.

2017 óta az EUIPO-ról szóló jelentés az Európai Számvevőszék uniós ügynökségekre vonatkozó, egyetlen összevont jelentésének 3 fejezetében kap helyet.

Az olvasó a teljes jelentésből tájékozódhat az ellenőrzés kiterjedtségéről, valamint a számvevők és az ellenőrzött intézmény feladatairól.


PDF

Az oldal utolsó frissítése 16-12-2019
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide
x