Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

Feliratkozás

Az EUIPO User Area felületre való belépéshez regisztrálnia kell adatait. Kattintson a képernyő jobb felső sarkában lévő „Feliratkozás” jelre, és kövesse az utasításokat.

 
 • Miért szükséges a feliratkozás?

  Az EUIPO fiók olyan online szolgáltatások igénybevételét teszi lehetővé, amelyek a nem regisztrált felhasználók számára nem érhetők el. A kibővült lehetőségek körébe tartozik a riasztások és alprofilok létrehozásának opciója.

  Bizonyos szolgáltatások, mint például a pénzügyi tranzakciók igénybevételéhez szükséges a személyes adatok megadása. A bejelentkezés a tárolt adatok biztonságos kezelését biztosítja a felhasználók számára.

  Adott fájlokhoz tartozó dokumentumok letöltése is belépéshez kötött.

 • Volt már korábban bejelentése az EUIPO-nál?

  A már korábban az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalához (EUIPO) bejelentést benyújtó felhasználók már rendelkeznek azonosítószámmal. Az első feliratkozáskor lényeges ennek az azonosítónak a megadása, így a számhoz kapcsolódó fájlok megjelennek a User Area statisztikai platformján.

 • Felhasználói adatok

  Két felhasználótípus létezik: „Vállalat vagy magánszemély” és „Képviselő”. Ha Ön egyik kategóriába sem tartozik, kérjük válassza a „Vállalat vagy magánszemély” opciót. Így a User Area valamennyi funkciójához hozzá fog férni.

 • Fiókaktiválás

  A feliratkozáskor adja meg azt az e-mail címet, amelyre aktiválási kódját szeretné megkapni.

  A feliratkozási űrlap összes rovatának kitöltése után e-mailben fogja megkapni az aktiválási kódot. Kövesse az utasításokat az aktiválás befejezéséhez és lépjen be az EUIPO User Area kezelőfelületre.

  Ha már előzőleg nyújtott be hozzánk bejelentést, az aktiválási kódot tartalmazó email-t az EUIPO azonosítószám kibocsátásakor felhasznált email címre fogjuk elküldeni. Ha nem adott meg e-mail címet, kérjük, aktuális adatait faxon küldje el, így létrehozhatjuk Önnek a fiókját.

  Ha Ön új felhasználó, csak azokban az esetekben fog EUIPO azonosítót kapni, ha európai uniós védjegyet (EU védjegy) vagy lajstromozott közösségi formatervezési mintát (RCD) jelent be, illetve amikor felszólalást nyújt be, azonban a fiókra feliratkozáskor nem fog ilyet kapni.

 • További információk

  Felhasználónév

  A felhasználónévnek a latin ábécé kisbetűiből álló, 8-20 karakteres szónak kell lennie (a-z). Tartalmaznia kell legalább egy számjegyet (0–9).

  E-mail cím

  Az EUIPO közleményeire vonatkozó riasztásokat (amennyiben azt az opciót választotta, hogy a User Area felületen keresztül érkezzenek) erre a címre fogjuk küldeni. Az e-mailes riasztás kizárólag tájékoztatási célt szolgál, és nem minősül a Hivatal általi hivatalos értesítésnek. Rendszeresen ellenőrizze postafiókját a User Area „Közlemények” menüpontjában, hogy megtudja, érkeztek-e új értesítései a Hivataltól.

  Jelszó

  A jelszónak a latin ábécé betűiből álló legalább 8 karakteres szónak kell lennie. Tartalmaznia kell legalább egy számjegyet (0-9). A jelszónak különböznie kell a felhasználónévtől. Ne használjon három ismétlődő karaktert (pl. aaa,111), sorozatokat (pl. 123, abc) vagy speciális karaktereket (pl. #, *). Példák elfogadható jelszavakra: ThinkOn1980Phrases, About2Pass2Me, safe1Should2Be3.

  Értesítés módja

  Javasoljuk, hogy a User Area felületen keresztül történő értesítést válassza. Ha ezt az opciót választja, valamennyi hivatali közleményt a User Area felületre küldünk. Ha az e-mail címére küldött riasztás opcióját választja, kérjük, vegye figyelembe, hogy az e-mailes riasztás kizárólag tájékoztatási célt szolgál, és nem minősül a Hivatal általi hivatalos értesítésnek (EX-19-1). Rendszeresen ellenőrizze postafiókját a User Area „Közlemények” menüpontjában, hogy megtudja, érkeztek-e új értesítései a Hivataltól (a User Area felhasználási feltételei).

  Szervezet

  Amennyiben képviselői szervezet nevében regisztrál fiókot, a szervezethez kapcsolódó összes információt meg kell adnia a feliratkozási űrlapon. A szervezetre vonatkozó adatokat a User Area „Opciók” részében bármikor megváltoztathatja.

  Társasági forma

  Ha vállalat számára regisztrál fiókot és szeretné, hogy a hivatalos kiadványokban a vállalat hivatalos elnevezése (cégnév + kft., bt. stb.) jelenjen meg, akkor ezt a „Vállalat neve” mezőben és a „Társasági forma” mezőben is tüntesse fel.

  Gazdasági kapcsolat

  Ha szeretne „Munkavállalói képviselő” fiókot regisztrálni, egy „Gazdasági kapcsolat” elnevezésű jelölőnégyzet jelenik meg. Ha Ön a bejelentő közvetlen alkalmazottja, nem kell ezt a jelölőnégyzetet bejelölnie, elegendő a család- és keresztnév megadása. Azonban, ha Ön egy olyan, az Európai Unióban (EU) valódi székhellyel rendelkező vállalatnál dolgozik, amely egy nem az EU-ban székelő bejelentővel tart fenn gazdasági kapcsolatot, ezt az opciót válassza, és adja meg a gazdasági kapcsolatra vonatkozó információkat, továbbá az adott vállalat nevét.

Az oldal utolsó frissítése 24-02-2018
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide