Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

Banki átutalások

A legtöbb bank külső bank bevonásával bonyolítja a külföldi tranzakciókat, és nem mindig ad át minden lényeges adatot a partnerbank számára. Ezért kérjük, egyértelműen tüntesse fel ezeket az adatokat a banknak küldött átutalási megbízásban.

Érdeklődjön bankjánál a bank vagy a partnerbank által esetlegesen felszámolt átutalási díjról. Ha az utalást végző bankok felszámolnak átutalási díjat, győződjön meg arról, hogy a teljes utalási összeg megérkezik-e a számlánkra. Együttműködő bankjaink nem számolhatnak fel semmilyen díjat az utalások után.

Ügyeljen arra, hogy a díjak kifizetését időben teljesítse. A lajstromba vétel és a közzététel díját a bejelentés benyújtásával egy időben kell megfizetni. Ha a bejelentés halasztás iránti kérelmet tartalmaz, akkor közzétételi díj helyett közzététel-halasztási díjat kell fizetni. Kérjük, díjfizetését határidőre teljesítse! Az EUIPO nem küld fizetési felszólítást.

További részletekért kérjük, tekintse meg az EUIPO Díjfizetéssel kapcsolatos ajánlásainak banki átutalásokra vonatkozó részét.

+34 96 5131 344
Az oldal utolsó frissítése 06-03-2019
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide