Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

Opciók

A User Area Opciók részében megtekintheti és szerkesztheti személyes és bejelentkezési adatait, megváltoztathatja beállításait és kezelheti alprofiljait.

A User Area Opciók része

A belépéshez kattintson az Opciók fülre a User Area baloldali menüsorában.

Az Opciók felületet az Opciók ikon ikon jeleníti meg.

A User Area Opciók részében négy fül található:

 • Bejelentkezési adatok

  Itt adminisztratív e-mail címét és jelszavát változtathatja meg.

  Az adminisztratív e-mail címet arra használjuk, hogy értesítést küldjünk új közleményekről és új riasztásokról. Az „elfelejtett jelszó” funkcióhoz is az adminisztratív e-mail címet használjuk.

  A fiókba történő 3 legutóbbi sikeres belépés és 3 legutóbbi sikertelen hozzáférési kísérlet az oldal alján van feltüntetve.

  Gyanús tevékenység jelentése
  Amennyiben gyanús tevékenységet, például ismeretlen forrástól eredő belépési kísérletet szeretne jelenteni, azt az oldal alján lévő link segítségével teheti meg.

 • Személyes adatok

  Itt a nevét, címét, levelezési címét és az elérhetőségével kapcsolatos információkat változtathatja meg.

  Az itt elvégzett módosítások az ugyanehhez az EUIPO azonosítóhoz tartozó folyamatban lévő összes EUV-vel/RCD-vel kapcsolatos eljárásra vonatkozni fognak.

  A név és/vagy cím módosítása a Lajstromban bejegyzést generál, amelyet az EUIPO fog feldolgozni. Amennyiben egy adott védjegy vagy formatervezési minta jogosultjára vonatkozóan szeretne változtatást bejegyeztetni, átruházás bejegyzése iránti kérelmet kell benyújtania.

 • Beállítások

  A „Beállítások” fülön választhatja ki, hogy a Hivatal milyen úton kommunikáljon Önnel. Választhat, hogy a hivatalos közleményeket a User Area felületen vagy faxon/postai úton szeretné-e megkapni.

  Ha az „EUIPO User Area felületen keresztül” opció mellett dönt, azt is választhatja, hogy e-mail értesítést kapjon a beérkezett közleményekről.

  Ha a „fax vagy posta” opciót választja, az alapbeállításban faxon fogjuk elküldeni a közleményeket. Amennyiben nem ad meg faxszámot a fiók regisztrálásakor, a közleményeket postai úton fogjuk elküldeni Önnek.

  A közlemények nyelvének alapbeállítása a legördülő listán változtatható meg. Az EU 23 hivatalos nyelve közül választhat. Egy adott fájlhoz kapcsolódó hivatalos közleményeket azonban a fájlhoz kapcsolódó eljárások nyelvén fogjuk elküldeni.

 • Alprofilok

  Az EUIPO User Area fiókja olyan, szellemi tulajdonnal kapcsolatos szolgáltatások igénybevételét teszi lehetővé, amelyek a nem regisztrált felhasználók számára nem érhetők el. Ilyen például az a lehetőség, hogy Ön alprofilokat hozhat létre a vállalati alkalmazottak vagy a szervezeti tagok számára. Az Ön által létrehozott alprofilok bizonyos hozzáférési jogokkal rendelkeznek a User Area felületen tárolt információk vonatkozásában.

  Alprofil hozzáadásához kattintson az „Alprofilok” fül jobb oldali sarkában található „Alprofil hozzáadása” gombra. Az űrlap egy másik ablakban jelenik meg; a mezők alapértelmezés szerint üresek.

  Az űrlap felsorolja az egyes alprofil-felhasználók hozzáférési opcióit. A hozzáférési opciók alapbeállításban „igen”-re vannak beállítva. Az alprofilokat a „Szerkesztés” oszlopban található toll ikonra Ceruza ikon kattintással szerkesztheti.

Az oldal utolsó frissítése 24-02-2018
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide