Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Menu

A pro
bono szolgáltatóknak való jelentkezés lépései

Köszönjük érdeklődését. A pro bono kezdeményezésben és szolgáltatásnyújtásban való részvétel folyamatának leírását lentebb találja. Várjuk jelentkezését!

sme provider header 1

Olvassa el a pályázati felhívást!

Pályázati felhívás
sme provider header 2

Töltse ki az űrlapot. Az Ön által megadott információk segíteni fognak abban, hogy szolgáltatása jellemzőit megfeleltessük a kkv szükségleteinek. Ez a folyamat inkább egy technikai szűrés mintsem egy kiválasztási eljárás.

PÁLYÁZATI ŰRLAP
sme provider header 3

Ha Ön belegyezett ebbe az űrlapon...Neve meg fog jelenni a pro bono szolgáltatók listáján.

sme provider header 4

Ha az Ön által nyújtott szolgáltatások megfelelnek a kkv szükségleteinek... Elérhetősége felkerül a kkv-nek megküldött potenciális szolgáltatók listájára. A kkv-t arra ösztönzik, hogy erről a listáról válasszon szolgáltatót.

sme provider header 5

Ha Önt egy, az EUIPO megfeleltetési szolgáltatását használó kkv megkéri, hogy nyújtson számára pro bono szolgáltatást, kérjük, e-mailben küldje el nekünk a kkv nevét a supportbusiness@euipo.europa.eu címre.

sme provider header 6

A kkv pro bono támogatásban/szolgáltatásban részesül.

7 sme provider header

Visszajelzést fogunk kérni a konzultációról (nem a támogatás eredményéről)

Az EUIPO rendszeresen ellenőrzi a pro bono szolgáltatók által nyújtott információk helyességét. Pályázati űrlap és feltételek
Az oldal utolsó frissítése 16-06-2020
Weboldalunk a felhasználói élményt javító technikai funkciókat támogató sütiket (cookie-kat), valamint webanalitikai eszközöket is használ. További információért kattintson ide