Ugrás a kezdőlapra
EUIPO
Védjegyeinek és formatervezési mintáinak védelme az Európai Unióban

Szellemi tulajdonának védelme az Európai Unióban

Vissza a Támogatási központhoz

Kapcsolatfelvételi űrlap

A kapcsolatfelvételi űrlap megnyitásához kattintson a Kezdőlap láblécében található Kapcsolatfelvétel linkre. Egy új lap fog megnyílni. Az űrlap megnyitásához kattintson a Kapcsolatfelvételi űrlap gombra.

A kapcsolatfelvételi űrlap első, „Személyes adatok” című részében – a bejelentkezett felhasználó típusától függően – a jogosult/bejelentő vagy a képviselő adatainak összefoglalója található. A részletek megtekintéséhez kattintson a táblázatban a nyíl ikonra.

A második, „Okok” című részben kiválaszthatja a kapcsolatfelvétel okát. Felhívjuk figyelmét, hogy az EUIPO nem fogad el egy adott ügyhöz kapcsolódóan e-mailben küldött leveleket vagy dokumentumokat. Az ilyen jellegű leveleket mindig a User Area felületén, illetve faxon, postán vagy futárszolgálat útján kell benyújtani. Az utóbbi három esetben mindig tüntesse fel az ügyszámot.

 
 • Mire használható a kapcsolatfelvételi űrlap?

  Az „Okok” címszó alatti legördülő menü a következő opciókat tartalmazza:

  Általános kérdés
  Az EUIPO-val kapcsolatos általános információk kérésére, illetve európai uniós védjegy és közösségi formatervezési minta bejelentésének benyújtásával kapcsolatos kérdések, valamint eljárási kérdések (díjak, elsőbbség, szenioritás stb.) esetén.

  Technikai problémák
  Sürgős technikai problémák (bejelentések, felszólalások, megújítások elektronikus benyújtása, User Area stb.) esetén.

  Kérjük, adjon meg minél több információt, beleértve a hibaüzenet képernyőfelvételét.

  Javaslatok és visszajelzés
  Az eljárásokkal vagy az EUIPO weboldalával kapcsolatos visszajelzések és javaslatok küldésére.

  EUIPO adminisztratív dokumentumok kérése
  A weboldalon nem található adminisztratív dokumentumok kérésére.

  Információkérés
  Bizonyos ügyekhez kapcsolódóan több információ kérésére.

  Formális panasz
  Az EU védjegyekkel és közösségi formatervezési mintákkal kapcsolatos eljárásra vonatkozó panasz benyújtására.

  Problémáim vannak a fiókom elérésekor
  Az EUIPO weboldalára való bejelentkezést vagy a jelszót érintő problémákkal kapcsolatos érdeklődésre.

 • A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése

  Okok
  Válasszon a legördülő menü opciói közül, vállalata vagy ügye azonosításához adjon megfelelő azonosítószámot a megkeresésének, majd töltse ki a „Megjegyzések” mezőt.

  A „Megjegyzések” mező alatti „Böngészés...” gombra kattintva az űrlaphoz mellékletek csatolhatók.

  Amennyiben a User Area felületen, adminisztrációs e-mailként szeretne egy másolatot kapni megkereséséről, jelölje be a „Másolat küldése” jelölőnégyzetet (csak azon felhasználók számára elérhető, akik előzőleg a hivatalos értesítések elektronikus megküldését kérték).

  EUIPO adminisztratív dokumentumok kérése esetén kiválaszthatja, hogyan küldjük el Önnek a dokumentumokat. Az „E-mailben” opciót javasoljuk, mivel ez a leggyorsabb és leghatékonyabb küldési mód.

  Információkérés esetén egy információs ablak (és a további részletekre mutató link) segítségével ellenőrizheti a kapcsolatfelvételi űrlap elküldése előtt, hogy a kért információ rendelkezésre áll-e az EUIPO adatbázisában.

  Megjegyzés: A formális panaszok nem minősülnek az EUIPO határozata elleni fellebbezésnek; az EUIPO vizsgálóinak döntéseivel kapcsolatos megkereséseket fellebbezésként kell benyújtani.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.